fredag, oktober 16, 2009

Straffen for å..

... putte to underbukser i lomma og dra på lang ferietur og tenke at jeg trenger jo alltids noen nye klær og noen nye sko, det kan jeg jo kjøpe
i New York, er at det begynner å regne og det skal det gjøre i flere dager og jeg har riktignok vært i noen flotte butikker med kjoler med så fint snitt og godt stoff, å de var fine de kjolene så fine de var men de passet ikke meg og de gule kule dameskoene til 2000 kroner var ikke den typen sko
som jeg egentlig trenger,

guess I got caught by the rain?

Hvilken film var nå det igjen. Straffen for dette var at jeg måtte gå ned til ShoeMania på Union Square nå og kjøpe fora støvler som ikke ser noe mer enn ok ut og sannelig fant jeg ikke et par fine joggeaktige hverdagssko til neste vår, ingen av den typen man tar med på jobb og svinger seg og viser frem det man har kjøpt i NY. Ja, og sokker, 4 par svarte sokker.

Straffen for dette igjen var at i den ganske sure betaledisken der jeg sto med to esker og mine egne klissvåte sko og sa: Jeg trenger ikke eskene og damen sa noe jeg ikke oppfattet så jeg gjentok jeg trenger ikke eskene.

WE DON'T TAKE THE BOXES!

Da er det om å gjøre å omstille seg til dette overraskende regimet raskt.
Ok, you don`t take the boxes? Hun kunne alltids ta den ene
siden jeg hadde de klissvåte skoene også å dra på, herlig.

4 Kommentarer:

Anonymous Anonym sa ...

Ka du no oppleve i den store byen.
Kan en slutte noe om servisen der og her. Vel, et noe tynt grunnlag kanskje.
Si navnet på hotellet du bor på så skal eg søke på det.
Da kan eg tenke i den døra går ho inn. Supert.

mamma

16 oktober, 2009 11:39  
Blogger fr.martinsen sa ...

Det ville vært forskning ja.

Det heter Hotel17, det er mye finere enn jeg ventet, deilig seng, lite skrivebord, tv, penere enn mange hotell jeg har vært på, nyoppussede bad rett utafor døra, nett på rommet hvis man bor i de to laveste etasjene, det gjør jeg.

Og så var det Woody Allen spilte inn hotellscenene i Murder Mystery.

16 oktober, 2009 15:55  
Anonymous Anonym sa ...

Dette området er jo veldig fint!

Det jeg tenkte litt over da vi var der er at de mikrosekund saktere det går i våre hoder enn hos de innfødte New Yorkerne føles som veeeldig lenge i den hastige byen. Rart å føle på at man selv har denne tregheten.Selv om vi kan engelsk godt er det alltid noen hårfine ting vi ikke oppfatter, noe i køsystemet vi ikke skjønner etc. Det kan føre til noen snappy svar ja. Samtidig så er det stedet man bare behøver å brette ut kartet på ethvert gatehjørne så kommer det noen bort og spør om de kan hjelpe. Selv på posheste upper East kom et MEGET pent ektepar bort til oss og forklarte veien. Pussige kontraster.

Anne

17 oktober, 2009 10:47  
Blogger fr.martinsen sa ...

Jeg opplever mye mer hjelpsomhet og hyggelighet enn vi leverer i Norge og mye mer enn de få snappene og sure blikk.

Nå er det jeg som er den trege som jeg pleier å irritere meg over, det er jeg som bare kan uttrykke meg sånn at jeg høres litt naiv ut, eller skal vi heller si dum.

Det er en nyttig erfaring, det tenker jeg hver gang jeg reiser.

17 oktober, 2009 17:33  

Legg inn en kommentar

Abonner på Legg inn kommentarer [Atom]

<< Startsiden