tirsdag, oktober 06, 2009

Edit

evt les posten under først.

Fortsatt alene våken blant familiemedlemmene i Greenpoint. Har vært på det polske supermarkedet, kjøpt Siearra Nevada øl, eplejuice, to sorter polske skinker, en av dem er sånn med kjøttbiter som sitter fast i hverandre ved hjelp av gelatin, cole slaw og plommer. De hadde store aloe vera-blader i grønnsaksdisken. jeg liker at det fortsatt er frukt- og grønnsaker som jeg ikke har sett. I går så jeg strutseegg, store og iskalde.

Så nå sitter jeg på trappa igjen, sola er kommet rundt hjørnet men, har varm kaffe i pappkrus og kokossmultring fra den polske bakeren, Peter Pan heter den. Har sjekket kontoen, jeg bruker jo nesten ikke penger.

Hvis noen sitter med praktisk nett og tid, se etter et passe hotel for meg når jeg flytter herfra? Rundt Bowery, No-Ho, East Village gjerne, når jeg først skal betale mer vil jeg ha nett på rommet, ordentlig nett og skrivebord og at det tåler Trip Advisor-testen.

Jeg anstrenger meg virkelig for å være høflig her, jeg smiler så godt jeg kan og jeg sier please så ofte jeg husker. Ofte kommer jeg på det akkurat det lille øyeblikket etter, så blir det et haltende please, et synkopert please-to-you.

1 Kommentarer:

Blogger Lindkvist sa ...

Det kjenner jeg igjen. Å glemme "please" og så komme på det, litt for seint, eller så seint at jeg ikke sier det. Og er jeg i et land hvor jeg ikke forstår språket tror jeg at jeg fort kan virke både arrogant og ignorant. Ikke med vilje, riktignok, men likevel.

06 oktober, 2009 21:51  

Legg inn en kommentar

Abonner på Legg inn kommentarer [Atom]

<< Startsiden