søndag, mai 04, 2008

Flamme Forlag og meg

Her er Flamme Forlags side. I skrivende øyeblikk ligger postkortet mitt øverst til høyre. Her er det de skriver om kortet mitt.

Flamme Forlag er i sving omtrent fra nå, Nils-Øivind Haagensen og Bendik Wold har satt det i sving og de fikk seg straks en blogg.

fr

De er heller ikke kjent med den statlige formen "fr" i fr.martinsen. Jeg kan ikke klandre dem. Er det frøken, er det fru? Men det var jo her staten kom oss til hjelp en gang på 80-tallet tror jeg. Hvorfor skal kvinner måtte gjøre rede for om vi puler med noen på fast basis når menn alltid kan støtte seg til "herr". Det var da myndigheten ga oss "fr". Veldig anvendelig, i alle fall i skriftlig form.

Laurie Anderson!

Det eneste Flamme Forlag vet om Laurie Anderson er at hun giftet seg med Lou Reed. Jeg pleier å overfore leserne her med Laurie Anderson-nytt. Her er et utvalg.

Om da Laurie Anderson gikk forbi meg i Brooklyn

Da jeg var i Barcelona på Laurie Anderson-konsert
Laurie Anderson i Jazznytt
Eller en mer leksikal tilnærming

Flamme Forlag ba om postkort fra folk

Jeg skjønte de mente det alvorlig. De satte inn et postkort fra Bendik Wolds far. Han var på matferie i Dubrovnik.


Jeg sender dem et kort tenkte jeg. Jeg skrev:

"Kan ikke dere oppdage meg?

Eller er det feil verb hvis man ber om det selv?
fr.martinsen"

Det var det hele. Jeg var sikker på at de ville finne meg. Jeg fikk e-post fra Nils-Øivind Haagensen. "For å bli oppdaget må du ha noe å bli oppdaget med? Har du det? I så fall oppdager vi deg gjerne."

Så kikket jeg på det jeg har skrevet som jeg vil sende dem og så ble jeg kvalm. Hva er nå dette slags ord egentlig? Men da er det godt å ha Laurie Andersons ord (på postkortet over) å støtte seg til.

For jeg er sikker på at regjeringen ville tenke at når jeg bare kommer hjem fra Paris så sender jeg lefsa avgårde. Det verste som kan skje er tross alt at de sender et pent "takk men nei-takk".

En annen mulighet er selvsagt å invadere.

5 Kommentarer:

Anonymous Anonym sa ...

Jeg pleier å gardere meg med fruken, så får eventuelle samtalepartnere/medkorresponderende ta det opp i relevant mening.

Gratulerer ellers med ildfull/inflammatorisk/hva-det-nå-er kortpublisering!

04 mai, 2008 14:12  
Blogger Sif sa ...

Jeg har oppdaget deg for lenge siden, jeg, fabelaktige damen! :D

Det vil jeg bare ha sagt.

04 mai, 2008 19:00  
Anonymous Anonym sa ...

Du har fans, ja, fr.
dette, som jo er utropt til norges kjedeligste blogg, er en av de få bloggene der det alltid er noe å lese. Noe som får tankene til å tenke i litt nye retninger, av og til.

Lurer ellers på om jeg tør å sende noe til Flamme? Jeg er vel alt for gammeldags for dem... Men de liker jo populærkulturelle referanser?

05 mai, 2008 08:26  
Blogger fr.martinsen sa ...

Norges NEST kjedeligste blogg, rett skal vaere rett.

Klart du toer sende noe til Flamme.
Start med et postkort? Det vi hittil kan oppsummere er at det gaar kjempebra med det jeg sender til dem, i alle fall saa lenge det er i postkortform.

Jeg er paa nettcafe med engelsk tastatur som dere ser, hoteller med traadloest nett har ikke alltid det de lover. (fryktelig ustabilt og bare hvis du sitter akkurat i det hjoernet)

05 mai, 2008 11:35  
Anonymous Anonym sa ...

Pøsj! Min blogg er så kjedelig at den ikke engang tas i betraktning ved slike kåringer.

Spis ut hjertet Deres, fruken.

05 mai, 2008 12:30  

Legg inn en kommentar

Abonner på Legg inn kommentarer [Atom]

<< Startsiden