onsdag, mars 21, 2012

Hjertet i halsen

Den siste timen har jeg fulgt med Ann Heberlein på Twitter, hun sendte ut svært urovekkende og suicidale meldinger. Godt å se at mange meldte fra og at politiet på Södermalm også evner å ta i bruk de redskapene de har til rådighet når sånt oppstår.

I dette øyeblikk gir søket @AnnHeberlein trøst

Et halvt døgn senere:

Her er en artikkel av Ann Heberlein fra mandag som jeg tror må være debatten som virvlet opp endel skit.

Lenkene over fra i går virker fortsatt. I tillegg til politiets gode respons og menneskeligheten som viser seg hos så mange, er det i andre enden av skalaen absurd å lese professoren Tor Aulins tone mot Ann Heberlein.

Og tv-produsenten Annika Dopping som starter med å irritere seg over at Ann Heberlein ikke kommer til avtale men som tar seg fint inn og avslutter med dette sitatet som jeg syns passer:

"Det är våra sår som är kontaktytan mot andra människor, inte vår perfekta yta".

Den viktigste twitterstrømmen er det Ann Heberlein selv som skriver. Midt i elendighetens øyeblikk klarer hun å formidle hvordan det står til og etterhvert direkte be om hjelp.

Oppdatering 2

Gøteborgsposten skriver om twitterkontoen til professoren Tor Aulin. Jeg ser på nettet at mange umiddelbart kjøper påstanden hans om at noen andre skrev de aggressive twittermeldingene, det virker ikke særlig troverdig når man ser på gamle meldinger.

2 Kommentarer:

Blogger fr.martinsen sa ...

Det siste politiet skrev i kveld var: YB Sodermalm:
Tack för all uppmuntran, det glädjer. Men de verkliga hjältarna är de som upptäckte detta och slog larm. Medmänsklighet. Engagemang. Så bra!

Igjen, godt å se nettopp politiet beherske twittermediet i en slik situasjon.

22 mars, 2012 03:04  
Blogger fr.martinsen sa ...

Anna Ek ble for noen dager siden angrepet på Twitter av Tor Aulin, hun skriver:
Jag scrollade nämligen ner i Aulin-kontots flöde och konstaterade att det inte var första gången formuleringar som de han gjorde mot mig dyker upp. De flesta utfall som görs är mot kvinnor i ledande positioner. Chalmers rektor, Margit Silberstein, Katrine Kielos, mig, och senast Ann Heberlein som utsattes för otroligt grova påhopp.

23 mars, 2012 01:53  

Legg inn en kommentar

Abonner på Legg inn kommentarer [Atom]

Linker til dette innlegget:

Opprett en link

<< Startsiden