lørdag, mars 17, 2012

Sunny´s Bar i Red Hook

Ta meg faen på fotoegenskapene mine eller utstyret.


Selve lyset var kos på Sunny´s Bar, men det var bare på do jeg kunne fotografere.

Men jeg fant opp en ny type blitz

Det var vel ikke dårlig for en sånn kveld. Det blir for lyst med blitz og hele rommet ser ut som dag. Mens uten i et koseopplyst rom blir det rødlig og utydelig. Så hvorfor fins ikke trinnvis blitz? Jeg kunne sette på litt blitz, 1/4 blitz? Og satt på punktvis, f.eks på de to ansiktene til kontrabassmannen og gitaristen i The Roof-Toppers. Men neida.


Sånn ser det ut der, se heller her


Utpå kvelden la jeg merke til et bilde i baren: Oda kom fra stjernene. Det viste seg at Tone fra trøndelag bodde i huset og drev bar med Sunny som var den foreløpig siste i rekken av Sunny-bar-drivere i familien.

Ask a car service to take you to "the bar" in Red Hook, and you'll wind up at an unassuming little place by the river, near some railroad tracks that go nowhere. The beatific, Beatniky owner, Sunny, greets you warmly from beneath a mop of gray hair and a portrait of his great-grandfather, who opened the bar in 1890. Since then, the place has gone through various incarnations, as a restaurant and a longshoremen's hangout, but now, says Sunny, "it's just a meeting place for folks—painters, writers, musicians, plumbers—who care about each other so much they don't mind the trip."


Sånn så det ut utafor et par dager før.

5 Kommentarer:

Anonymous Hjorthen sa ...

Du kan prøve å skjerme blitzen med hånden f.eks? Kan gi litt artige effekter?

19 mars, 2012 13:15  
Blogger fr.martinsen sa ...

Det tenkte jeg ikke på. Det skal jeg prøve straks det er blitt mørkt. Har du gjort det?

19 mars, 2012 15:11  
Anonymous Hjorthen sa ...

Har så vidt testet det hjemme i stua, og har trua på at det kan være et nyttig triks.

21 mars, 2012 11:21  
Anonymous Mathis sa ...

Dette er stambaren i tvserien bored to death. La merke til strofen oda kom fra stjernene bak bartenderen.

27 april, 2012 06:07  
Blogger fr.martinsen sa ...

Så hyggelig at du tok deg tid til å legge igjen kommentar om dette. Jeg har ikke hørt om serien, men nå googlet jeg etter et videoklipp fra baren i serien og jeg tror jeg skal ta meg en kikk.

Fant ikke barklipp fra Sunny´s men jeg leste at serien er god på å finne spisesteder og barer verdt å filme og sånt liker jeg godt å se på. Her er kart av noen av stedene i sesong 1.Og her er et par linjer fra manusforfatteren om Red Hook og Sunny´s Bar.

27 april, 2012 10:45  

Legg inn en kommentar

Abonner på Legg inn kommentarer [Atom]

Linker til dette innlegget:

Opprett en link

<< Startsiden