søndag, mars 13, 2011

This is just to say 31

Jeg var i et selskap i går og vi snakket om feminisme
men også om dirigenter.
Jeg sa, hva! visste dere ikke at André Previn er far til Woody Allens kone? Det er jo allmenkunnskap. (Er det ikke?) Mia Farrow var gift med Frank Sinatra og etter det Previn og etter det Woody Allen men de bodde på hver sin side av Central Park og disse kunnskapene fester seg i hjernen min på en helt annen måte enn den kunnskapen jeg kunne ha mer bruk for.

Så sammentreffelig at jeg fant et intervju med Woody Allen i dag.
Han sier ting som jeg nikker til.

"Life is so much luck. And people are so frightened to admit that. They want to think that they control their life. They think 'I make my luck'. And you want to keep telling yourself that you're in control, but you're not in control. Ninety-nine per cent of it is luck, the luck of the genes, the luck of the draw, what happens during the day, the bomb that goes off on the other guy's bus."

Og ting som, herregud, sa han akkurat det?

"Oh. Contact with those children? No, no. I don't have contact with those children. I just have contact with my children."

Han gjorde visst det. Du kan lese selv hvis du vil, det er mer.


Woody Allen har ganske moderne briller.

7 Kommentarer:

Anonymous Anonym sa ...

Han hadde de brillene da de ikke var moderne også, hvilket beviser tesen om at bare man holder fast ved sine klær, briller og den slags, så blir de før eller sidne moderne igjen.

Om det betyr noe.

13 mars, 2011 19:53  
Blogger fr.martinsen sa ...

Temmelig like, men bare nesten. Se her, de er ikke riktig så runde nederst ved øyets ytterkant. Og den svarte innrammingen er litt lubnere. Det er så lite som skal til før noe er anderledes og hjernen noterer seg det, det er interessant syns jeg. Jeg gikk på gata i New York i 2009 og plutselig hadde jeg lagt merke til at noe hadde skjedd med brillene til folk, de hadde sånne briller som Woody Allen har nå.

13 mars, 2011 20:15  
Blogger Skorpionkvinnen sa ...

Selvfølgelig vet vi at Previn er faren (adoptiv) til WA sin kone ja! Sånne ting fester seg hos meg også. Uten at jeg er spesielt opptatt av det. Fordelen er når man er ivrig quiz-deltager, som jeg er. Da kommer sånne totalt unyttige kunnskaper noen ganger til sin rett :-)

14 mars, 2011 17:14  
Anonymous Anonym sa ...

Når dattera blir kjæreste med faren, er det kanskje ekstra interessant med sånne nyanser som hvem som er forelder til hvem.

Enig fr. - nyansene er viktige. Jeg husker en gang det sto i avisene at det var blitt moderne med dongeryjakker igjen. Dattera mi var tenåring, og mormor proklamerte ivrig at hun hadde kjøpt en dongeryjakke som hun likevel ikke ville bruke, og den kunne jammen barnebarnet få, så ville hun være midt i motebildet. Ingen av oss hadde hjerte til å fortelle mormor at den jakka, til tross for at den var nesten helt lik dem hun hadde sett i avisa, likvel oste av gammel-damebutikk.

Nesten er ikke alltid nok.

14 mars, 2011 18:04  
Blogger fr.martinsen sa ...

Skorpionkvinnen!

(fra bloggverdenen i gamle dager)

Så hyggelig.

14 mars, 2011 22:15  
Blogger Skorpionkvinnen sa ...

Ja, hei hei, det er liv i meg skjønner du :-) og jeg har jo hele tiden lurket litt i utkanten av bloggeverdenen...
Snuser litt på blogging igjen, her:
http://reisegleder.blogspot.com

15 mars, 2011 10:29  
Blogger fr.martinsen sa ...

Inn i nyhetsstrømmen med den..

15 mars, 2011 21:31  

Legg inn en kommentar

Abonner på Legg inn kommentarer [Atom]

<< Startsiden