onsdag, november 21, 2007

Adventskalender for den nye tid

Jeg har alltid flere idéer til rådighet enn evnen til å gjenomføre dem, for ikke å snakke om evne og vilje til å tenke på BI-aktige ting.

For den som har det motsatt, hva med å produsere adventskalenderen for den moderne fraskilte familie?

For det likestilte par der mor og far har delt samværsrett og har barna en uke hver: to kalendere med to ukesstriper der man henger pakkene.

For det tradisjonelle ex-par, en kalender med hull for annenhver helg og hver onsdag, og så en kalender for far som er akkurat motsatt?

Var det en teit idè? Javel, men jeg er blåst i hodet etter et 3-dagers kurs, jeg klarer bare å tenke på fjas i dag tror jeg. Hva kan man kreve av et menneske, noen kvelder er bare skapt for fjas.

I hylla mi ved senga ligger 24 pakker.
For noen folk er så heldige at ungen lager kalender til mora si.

5 Kommentarer:

Blogger Skorpionkvinnen sa ...

Jeg har sluttet med kalender til de store ungene mine, grusom mor, javisst, men hvis de insisterer så får de en sjokoladekalender... Men jeg skal virkelig tipse dem om den gode idéen det er å lage kalender til mor!

22 november, 2007 11:43  
Anonymous Marion sa ...

Jeg lager kalender til mine foreldre! Og kjæresten til lillebroren min lager kalender til meg, er det hyggelig, eller?

Sønnen min er bare ti måneder og får ikke godteri ennå, det beste han vet er frukt og kokt brokkoli, og små leketing passer ikke for sånne som han, store leketing er dyre. Jeg vurderer å kjøpe ett duplosett og ta en bit for hver dag. Men har du bedre tips?

22 november, 2007 20:58  
Blogger fr.martinsen sa ...

Ja, det er søtt med lillebrorkjærestekalender til Marion-mamma...

Jippi, har jeg forvandlet meg til kalenderekspert! Svakheten er at jeg ikke husker hva så små tasser liker. Hva liker de?

Sokker?
Selve papiret i pakken?
Overraskelsen av en kokt brokkoli eller en rosin?

Liker han duplo alt? Skjønt hvis pakkingen er gøy kan han jo få duplo uansett, det kommer han jo til å like i det minste.

22 november, 2007 21:16  
Anonymous Marion sa ...

Et stabletårn i sine respektive deler og fingerdukker. Det ble det. Og så mangler jeg noen dager. Og han trenger jo alltids sokker.

25 november, 2007 20:09  
Blogger fr.martinsen sa ...

De liker jo å kikke på føttene sine og se på nye sokker eller sko.. Ungen min har fått mye nyttig i kalenderen opp gjennom årene. Blandet med gøy og pene sjokolader i glitterpapir og som ikke ble pakket inn sånn at hun kunne glede seg til den, mmmm.

Men nå har hun sokker og strømpebukser for år fremover så i år måtte jeg tenke nytt.

25 november, 2007 20:13  

Legg inn en kommentar

Abonner på Legg inn kommentarer [Atom]

Linker til dette innlegget:

Opprett en link

<< Startsiden