torsdag, juli 20, 2006

Hva skjedde med Sonitus?

Tilbake fra ferie, PC er på reparasjon, bare jobb-skjerm for tiden dessverre,
men hva har skjedd med Sonitus mens jeg var vekk?

This account has been suspended står det på siden.

Jeg har prøvd å søke opp et svar uten hell, noen som har informasjon?

5 Kommentarer:

Anonymous Anonym sa ...

Sonitus har litt trøbbel med hosten, serveren og hele pakka, men kommer tilbake etter hvert.

20 juli, 2006 12:38  
Blogger fr.martinsen sa ...

Det håper jeg, er innom der flere ganger daglig.

Er dere uvenner med husverten? Når kommer dere tilbake? Skal dere flytte på ny hybel?

20 juli, 2006 12:49  
Blogger Sexy Sadie sa ...

Glad for å høre at sonitus kommer opp igjen.

20 juli, 2006 13:51  
Anonymous Anonym sa ...

Min fintfølelse er ikke noe som jeg viser på internett. Er ikke det meste fritt vilt her? Om det er deres terapi og få meg til å føle meg uvel, så greit det. Jeg syntes han Hjorten viser såpass mangel på moralske sperrer at jeg bryter alle mine. Ønsker ikke å skade han eller noen andre, men egentlig tror jeg ikke på et døyt av det han sier, men det har jeg ikke noe grunnlag for å hevde, det er bare min oppfatning. Syntes dere burde passe dere litt for slike som skriver slike ting på internett. Jeg tror nemlig ikke det ville vært mulig om han ikke hadde noen skjulte motive med det. Og det har jo oss kristne med det meste.. Er redd for slike personer som tror de kan tillate seg hva som helst, noe er faktisk privat, selv om du er far eller mor. Den døde fortjener mere respekt enn som så. Om det er terapi det han driver med, så er det en syk måte å måtte skaffe seg sympati på. Da kunne han lukket gruppen for seg og sine nærmeste. Se forresten Sinnatagg, han har også skrevet noe om dette: http://sinnatagg.blogspot.com/

22 juli, 2006 01:13  
Blogger fr.martinsen sa ...

Vi gjør altså et hopp i diskusjonen her fordi jeg kom i snakk med kåre kristen inne på Hjortens område, og jeg fant det mer passende å føre diskusjonen her, hjemme hos meg selv.

Til Kåre Kristen:
Finfølelse skal man vise overalt der det kan være nødvendig, og nei, det meste er selvsagt ikke fritt vilt på internett, ingen steder er det fritt vilt.

Internett er jo bare en annen måte å snakke sammen på, reglene for hvordan vi gjør det er forbausende like slik vi gjør det når vi ser hverandre.

Og der er det du bør tenke deg om, ville du oppført deg sånn hvis du møtte Hjorten, nei det tror jeg ikke.

Jeg pleier å overse folk som irriterer meg slik du gjorde i går, men denne gangen gjør jeg det ikke, fordi jeg syns du gikk så over streken som man kan gjøre.

Du ser ut til å tro at dette er en skapt historie eller at det fins skjulte motiver i Hjortens historie.

Det første jeg syns du skulle vente av deg selv er å tenke på hvordan det er riktig å snakke om dette hvis det skulle være slik at historien er sann og det ikke fins motiver om forkynnelse. Og så skulle du enten gått ut av bloggen og latt den være i fred eller lest så mye at du visste hva du snakket om.

Og da ville du funnet ut at dette ikke er en fiktiv historie men en fryktelig sørgelig virkelighet.

Og så kunne du jo ment hva du ville om det, men ventet til en annen gang og et annet fora med å sette i gang en krass diskusjon.

Du skriver om respekt i kommentaren din over her, og jeg syns du viser lite respekt og dårlig dømmekraft.

Jada, jeg har sett Sinnataggs kommentar, det gjør det ikke riktigere.

Det er ulike måter både å forholde seg til både internett og døden, jeg har fulgt Hjortens side lenge og jeg ble berørt av det som har skjedd og hvordan han har skrevet om det, og det tror jeg også godt man kan bli om man ikke har fulgt siden hans.

Jeg stopper her.

22 juli, 2006 12:50  

Legg inn en kommentar

Abonner på Legg inn kommentarer [Atom]

<< Startsiden