søndag, september 02, 2012

Diamanda Galas i et lite rom

Jeg ville gjerne hørt Diamanda Galas synge i Emanuel Vigelandsmausoleet 15. september, men det kan jeg ikke for jeg skal høre på Katzenjammer i Operaen.

Men hvis jeg ikke skulle gjort det ville jeg stilt meg i kø før jobb førstkommende torsdag, slik at jeg sto omtrent først når billettsalget åpnet klokka 08.30 i Ny Musikks lokaler i Platousgate 18 på Grønland i Oslo. Det er bare salg i døra og det blir sikkert utsolgt torsdag morgen. Det koster 300 kroner og du må ha dem med i cash.

Jeg ville gjerne hørt Diamanda Galas synge med Kringkastingsorkesteret i Kanonhallen 13. september, men det kan jeg ikke for da skal jeg på Vildanden på Nationaltheatret, men du kan kjøpe billetter her hvis du vil.

Men kanskje jeg tør å gå på den 27 minutter lange filmen Schrei, som høres fryktelig ut, slik at jeg kan høre praten etterpå fredag 14. september klokka 17 på Filmens Hus.

Tacky hjemmeside
Kort men informativ wikipediaside

4 Kommentarer:

Anonymous Strekker sa ...

På grunn av tipset ditt sto mannen min opp tidlig og fikk tak i billetter! Konserten var voldsom, men kort, mellom 15 og 20 minutter. Ikke musikk jeg greier å nyte, men heftig å høre hva en menneskestemme kan gjøre med den akustikken. Og siden jeg lett lar meg distrahere på konsert, satt jeg og gremmet meg over unge menn med skyggeluen på inne i et gravkammer (!).

17 september, 2012 08:49  
Blogger fr.martinsen sa ...

Fint å høre likevel, good sharing, good sharing.

17 september, 2012 18:08  
Anonymous Strekker sa ...

Bra. Det var også stilig å se henne, jeg har jo bare sett sånne stiliserte og sterkt sminkede pressebilder. Hun var en helt vanlig kvinne, lett aldrende, med svarte klær som var ettersittende, men gode å bevege seg i. Hun hadde også svarte sko som så myke og fornuftige ut, kanskje dansesko? Hun fremførte en langsom koreografi hvor hun av og til trampet eller slo i gulvet og lagde ekstra lyd sånn.

17 september, 2012 19:39  
Blogger fr.martinsen sa ...

Det du beskriver er så anderledes enn det bildet jeg har av henne, og slik hun fremstår på bilder.

18 september, 2012 19:21  

Legg inn en kommentar

Abonner på Legg inn kommentarer [Atom]

<< Startsiden