torsdag, desember 08, 2011

Knaus-ti

Så kom alt det med Adorno

Jeg leste litt men så orket jeg ikke mer:

"Det inautentsiske livet i Emma Bovary, den hensynsløse ambisjonen i Lucien Sorel, meningstapet i Hamlet, den idiologiske steilheten i Brand. Den østerikske forfatteren Ingeborg Bachmann påpeker i et essay det påfallende ved at litteraturen i vår tid ikke har noen slike navn. Don DeLillo er en av denne epokens beste romanforfattere: hvor mange husker navnet på noen av hans mange karakterer? Bachmann skriver at Thomas Mann var den siste store navntrollmannen. Hans Castorp, Adrian Leverkühn, Tonio Kröger, Serenus Zeitblom; navnene tar opp i seg egenskaper og betydninger som ikke bare tilhører personen, men også kulturen den stammer fra." s397

- Jeg vil hoppe fremover, sa jeg til han jeg reiste på togtur med.
- Jeg kan alltids lese de 400 sidene seinere en gang.

- Ja, det er klart, sa han. - For det kommer jo ikke til å komme nye og andre bøker du vil lese i jula og i vinter og til våren og til neste år. Neida, klart det. Du kommer til å lese de 400 sidene en annen gang.

Så jeg hoppet til side 808 og så at det sto noe om Agamben der og jeg hoppet videre og falt i tanker på den måten jeg pleier når det blir slitsomt, jeg begynner stadig å tenke på kjøtt og sex. Alle de mennene som går bortover toggangen på vei inn på tog-doet, de skal tisse. De kommer til å glide opp gylfen og ta ut penis og holde i den mens de slipper tisset fra seg. Jeg lurer på om de syns det er deilig å holde i den, jeg skulle likt å prøve det selv.

3 Kommentarer:

Anonymous Strekker sa ...

JEG TENKER OFTE OGSÅ AT JEG SKULLE HA Å PRØVD PENIS.

Det var bare dét.

08 desember, 2011 17:56  
Blogger fr.martinsen sa ...

Vigdis Hjort har beskrevet det så godt, det å forestille seg hvordan det kjennes ut å ha penisen som er den som beveger mens noe omslutter.

Det økte forestillingene mine om hvordan det var. Vigdis Hjort, så fuck off Freud.

Det var bare det.

08 desember, 2011 20:19  
Anonymous tb sa ...

Noen ganget er det helt all right, ja. Å holde penisen,altså...

Tror det er nyttig å forestille seg. Alltid. Det utvider. I alle fall litt.

09 desember, 2011 08:23  

Legg inn en kommentar

Abonner på Legg inn kommentarer [Atom]

Linker til dette innlegget:

Opprett en link

<< Startsiden