lørdag, desember 03, 2011

Just nu

Det er klart det går an å bare fortelle småting i sin egen blogg hvis det er det jeg vil. Jeg ligger i maskinpressa sengtøy som er så deilig glatt at jeg har lyst til å knabbe dynetrekket men det går vel ikke, sånt må man ikke.


Jeg ligger på rom nummer fire på ungdomsherberget på Skeppsholmen i Stockholm, det rommet som ligger lengst mot resepsjonen sånn at det såvidt har nett. Jeg ligger her fordi jeg har sett Cirkus Cirkör på Södra Teatern og jeg har kjøpt mer enn en kilo te på butikken i Hornsgatan, jeg har også kjøpt et hvitt stearinlys med tre armer og jeg planlegger å brenne det til jul.


Wear it like a crown - handler om å ikke tørre ta fart. Om frykten og nederlaget som vi bare skal vise frem, sette på hodet så alle kan se. Om den som aldri har vært redd for å være alene men som er blitt redd for å miste noen. Om frykt for å skuffe oss selv og de andre og annet av det vi bærer med oss som drass men også som fornuftige foranstaltninger.Jeg savner de to gamle, Trix og Romeo og Juliet, det var større produksjoner, med flere wow-øyeblikk.

8 Kommentarer:

Blogger fr.martinsen sa ...

Jeg vil særlig huske paret som spilte gjennom et parforhold ved hjelp av bordtennisballer, ut og inn av munnen.

Og trommevirvelen ved hjelp av to små elektriske kaffemelk-visper, sånne ting.

Molly Saudek som går på line i Trix er koreograf her, dette er sånt som noen pleier kalle guttekunnskap.

04 desember, 2011 00:22  
OpenID livetleker sa ...

Men fint var det, vel? Jeg så deler av forestillinga da Cirkør var her i landsbyen for noen uker siden. Fantastisk!

04 desember, 2011 21:50  
Blogger fr.martinsen sa ...

Javisst var det!
Hva likte du best?

04 desember, 2011 22:10  
OpenID livetleker sa ...

Jeg likte stemninga best, den uvirkelige litt sorte stemninga, den de bygger opp ved hjelp av musikken, den stripete filmen i bakgrunnen, kostymene; at de representerer typer på scenen - og så selvfølgelig kroppene, de vanvittige musklene, at damene er sterke og tøffe og alt det der, samtidig som de er damer, at jeg vet at alle på scenen har like mye å by på, og at den som bare svinser rundt og liksom ikke gjør så mye - helt, helt sikkert kommer til å trøkke til etter hvert, - og det gjør hun.

06 desember, 2011 21:50  
Anonymous Anonym sa ...

Dette så jeg i fjor i Porsgrunn, min første Cirkus Cirkør-forestilling. Jeg synes det var fantastisk, også fordi musikken betød mye for meg før jeg så stykket, så det å få bilder til musikken var spennende!

_nora

07 desember, 2011 14:39  
Anonymous marianne. sa ...

Jeg likte ikke han anmassende krampemorsomme fyren med en hjerne i sofaen, særlig ikke i starten, ellers likte jeg alt. Pingpong-numrene var rå.
Tror dessverre den nye "Undermän" er mer voksen i innhold? Synd, for unga var helt i hundre etter "Wear it like a crown".

10 desember, 2011 18:16  
Blogger fr.martinsen sa ...

Jeg var heller ikke begeistret for Henrik Aggers rolle.

http://twitter.com/#!/HenrikAgger

Undermän har jeg ikke sett.

10 desember, 2011 18:34  
Blogger fr.martinsen sa ...

Det sprer seg til kjøkkenet

07 januar, 2012 01:26  

Legg inn en kommentar

Abonner på Legg inn kommentarer [Atom]

Linker til dette innlegget:

Opprett en link

<< Startsiden