torsdag, desember 29, 2011

Fy for ei god suppe

Revet småbiter av pinnekjøtt og slengt oppi endel av beina også, brune linser som lå et døgn i vann, trengte nesten ikke koke, mye av begge deler. Persillerot og sellerirot og et par poteter. Pepper, mye kverna pepper. Og så fikk jeg ei pepperkvern i julegave, den fikk korianderfrø i seg: Nykverna korianderfrø i suppa. Fy for ei god suppe det ble.

2 Kommentarer:

Anonymous Anonym sa ...

Namse. Det høres ut omtrent som noe jeg bruker å koke på sommerens avlagte fenalår. Det legges i vann et døgn eller to, kuttes i to og kokes. Så piller man kjøttet fra bena og tilsetter omtrent det du tilsatte. Det smaker deilig ullvott.

29 desember, 2011 19:24  
Blogger fr.martinsen sa ...

Jeg raspa røttene med råkostjernet. Kanskje det ga mye smak. Men mest var det den nykverna korianderen. Nå har jeg spist for mye suppe.

29 desember, 2011 21:14  

Legg inn en kommentar

Abonner på Legg inn kommentarer [Atom]

<< Startsiden