onsdag, april 02, 2008

Portishead på tv i kveld

Eller det tror jeg i alle fall. Var det ikke nettopp det jeg så på tv i en reklame for kveldens Lydverket?

Det er irriterende vanskelig å finne frem på nettsidene til NRK av og til. Går jeg inn på "kveldens tv-program" på forsiden og klikker på Lydverket får jeg bare vite at jeg kan bli med på en kjøretur over fjellet med the Real Ones og at Sondre Lerche liker en U2-sang, ikke et ord om Portishead.

Jeg må skjønne at jeg fra forsiden først skal klikke på P3, ikke musikk. Så kan jeg klikke på Lydverket. Jeg finner fortsatt ikke noe om hva som kommer i kveld. Er det noe galt med meg?

Men da får jeg hele innslaget, der Adrian Utley og Geoff Barrow snakker om den trasshandlingen det var å bli boende i Bristol i stedet for å flytte til London og folk som flyttet til Bristol for å få susen av Bristol-lyden. Nåvel, av vei med irritasjonen, det var et fint tv-innslag.



Her er en video til Machine Gun. Den er fra plata som kommer 28. april. Jeg liker ikke det kuttet er jeg redd. Men det bekymrer meg ikke egentlig, selv om jeg har kjøpt flybillett i dag til Paris der jeg skal se dem. Det kan umulig bli helt feil. Så feil blir det ikke.



Jeg ser ellers i MTV News at Adrian Utley er sinna fordi det nye albumet lar seg laste ned.

We definitely weren't expecting that and we're definitely pissed about it. But I suppose there's nothing you can do about it. We know how it leaked, and I would love to tell you, but I can't. You can only hope that it's not going to f--- everything up for you, because I think, in this world, there are downloaders and people who buy. I don't know if you can convince downloaders to buy. If we don't sell records, we can't make any more records. We're just not rich people.

Ellers ser det kanskje mørkt ut for at Oslo skal komme til på turnelista? De skal ikke turnere så mye.

To do a massive tour at the moment would be a folly, I think. If we do a year of touring again, we won't want to see each other for a while. It won't be another 10 years, I swear. Man, it's just that life passes so quickly, and you get home and do other things and you try to enjoy your life. We've got children now, and we just wanted to live life, rather than being slaves to this career, if you like.

Vel. I kveld spiller de i München.

5 Kommentarer:

Blogger frikke sa ...

merket jeg ble litt skeptisk til "Machine Gun" selv. Uansett, god tur til Paris!

03 april, 2008 10:31  
Blogger fr.martinsen sa ...

Men jeg hører helt anderledes på konsert enn hjemme, så vi får se.

Jeg liker utrolig mye mer bråk og støy og høy lyd ute.

03 april, 2008 12:10  
Blogger Skorpionkvinnen sa ...

Har surret rundt uten å finne ting inne på NRK.no jeg også. Den kan umulig være logisk bygget opp.

Bon voyage à Paris!

03 april, 2008 13:51  
Blogger fr.martinsen sa ...

Nei, jeg husker det fra før, når jeg har villet finne noe på nett-tv f.eks. Av en eller annen grunn finner jeg lett frem på SVT sine sider, men ikke NRKs.

Paris, det er om en måneds tid. Jeg skal nok mase mer med det før den tid skal du se...

03 april, 2008 15:49  
Blogger Skorpionkvinnen sa ...

Vi tåler fint den masinga :-)

04 april, 2008 00:17  

Legg inn en kommentar

Abonner på Legg inn kommentarer [Atom]

<< Startsiden