fredag, mars 09, 2007

Gratulerer med hva da tenkte du?

Gratulerer med dagen?
Gratulerer med at kvinnen er så skjønn? (jeg ser at noen syns det er det vi gjør i dag, feirer kvinnen).
Gratulerer med det vi har oppnådd hittil? (ok)
Gratulerer med at vi fortsatt trenger å diskutere noen endringer for både kvinner og menn, det er vel ikke noe å gratulere?

5 Kommentarer:

Anonymous Anonym sa ...

Gratulerer med at noen fortsatt orker å stå på,orker å tro på noe, orker å kjempe, ikke gir seg og innretter seg og velger minste motstands vei! (Høres litt klissete ut, men likevel...)

09 mars, 2007 08:08  
Blogger fr.martinsen sa ...

Ja. Takk.
Gratulerer med gårsdagen til deg også.

09 mars, 2007 15:13  
Anonymous Anonym sa ...

Takk! For 8.mars er sjølsagt viktig for menn også. Særlig for oss litt slappe som kunne gjort mye mer her eneste dag hele året...

09 mars, 2007 15:40  
Anonymous Anonym sa ...

Gratulere med at vi har fått denne dagen, at vi får lov å bruke den, gratulere våre formødre som har kjempet fram de rettigheter og muligheter vi har, gratulere med at den har en viss viktighet på dagsorden, bl.a. Urix. Ønsk oss til lykke med kampen videre, så vi ikke glemmer hva noen har kjempet fram for oss, og gratulere med at vi kan fortsette å kjempe uten å være redde ( her i Norge).

11 mars, 2007 02:39  
Blogger fr.martinsen sa ...

Ja.

Jeg må forsøke å huske dette til neste år. Jeg blir bare så ergelig av å se alle de tullete 8.mars-forståelsene som flyr rundt på nettet. Der overraskende mange f.eks syns at det dreier seg om å feire kvinnen, opphøye kvinnen.

Og da snakker jeg ikke engang om politisk forstand, men som sex-objekt: kvinnen er et fantastisk vesen.

Men også - så føler jeg det som en ufarliggjøring, eller en avpolitisering, ved å si gratulerer med dagen, så tvinger man dagen inn sammen med bursdagen.

Må jeg omtolke dette gratulereret, det er det dere sier ja.

11 mars, 2007 12:04  

Legg inn en kommentar

Abonner på Legg inn kommentarer [Atom]

<< Startsiden