lørdag, mars 10, 2007

Akkurat nå 13

Stemmer det at kvinne er kvinne verst?

Vel det stemmer i alle at enquete-reporteren akkurat nå i Ukeslutt er journalistikken verst. Å redusere Valla-LO-saken til noe som skulle ha utgangspunkt i at Yssen skulle være sur på kvinnen Valla er et spørsmål så banalt og avslører reporterens kunnskapsmangel så voldsomt at jeg ikke makter å tenke på det mer før jeg har drukket minst en kopp kaffe til.

3 Kommentarer:

Anonymous Anonym sa ...

Uh, jeg hørte det samme. Også irriterte jeg meg over damene som svarte. Hvorfor klarer de ikke å svare bedre - de gikk da i 8.mars tog. Men de ble kanskje like forfjamset som meg av dustespørsmålet.

11 mars, 2007 19:31  
Blogger fr.martinsen sa ...

Det er mye forlangt at man alltid skal ha et godt svar på rede hånd, men det er ikke mye forlangt at den som sitter og klør seg i hodet for å finne riktig spørsmål, og atpåtil har kontrollinstans når han kommer hjem, at ikke de klarer å koke bedre enn det der.

11 mars, 2007 19:49  
Blogger fr.martinsen sa ...

Det ene slår forsåvidt ikke i hjel det andre.

Kjønn spiller jo inn over alt, og sånn sett er det også mulig Utgård spiller på kjønn for å redusere spørsmålet til et kjønnsspørsmål. Jeg har ikke fått med meg hvor han står, argumentet funker vel bare hvis han støtter Valla.

Men hovedspørsmål er kjønn ikke her, det syns jeg virkelig ikke.

Hva tenker du?

Godt å se deg tilbake i kommentarfeltet, jeg tenkte på deg på søndag da jeg tok bilde av en gatekunst. Sjekk flickr-stedet mitt, jeg kan legge det ut der. Sjekk en av lenkene under "jeg" i teksten så ser du den...

13 mars, 2007 17:51  

Legg inn en kommentar

Abonner på Legg inn kommentarer [Atom]

<< Startsiden