lørdag, januar 13, 2007

Akkurat nå 8


I dag kom den i hus, julegaven min.
Jeg har alltid sett på Leibovitz bilder, siden en gang i London for 100 år siden, og nå når den siste boka tar for seg livets forgjengelighet så måtte den bli min.

Jeg har bladd gjennom den, skal se mer utover dagen. Leibovitz har ikke vist frem private bilder før, og her går hun jo langt. Forholdet mellom henne og Susan Sontag var en offentlig hemmelighet til etter hennes død. Nå ser vi Sontag opphovnet, på det sykeste av kreft, like før døden og etter.

om Susan Sontags død
bl.a om da jeg oppdaget Annie Leibovitz i London

Datter har vært på ekspedisjon ute i verden i dag, og hentet hjem en plate jeg nettopp oppdaget. Det er en Hal Willner-produksjon,
et dobbeltalbum med sjømannssanger med artister som Antony, Nick Cave, Bryan Ferry, Lou Reed.

Jeg har likt flere ting som Hal Willner har produsert, min gamle favoritt-plate Lost in the Stars, en samleplate med Kurt Weill-melodier, og så var det jo han som lagde the big Cohen-bru-ha-ha nå sist år.

(siste: 18:05, hvordan kunne jeg glemme hovedgrunnen til at jeg ville kjøpe denne plata: Mary Margaret O`Hara synger en sang her, The Cry of Man.)

aller siste: 21:50. det var igrunnen bare Mary Margaret som gjorde inntrykk i kveld. ellers, vel ellers har jeg nå et dobbeltalbum til bruk når jeg skulle trenge sjømannssang i bakgrunnen. når skulle det være?

0 Kommentarer:

Legg inn en kommentar

Abonner på Legg inn kommentarer [Atom]

<< Startsiden