torsdag, desember 23, 2010

Kaffe med julesmak

I en annen by, i en fremmed leilighet, det er ikke noe her som skal ordnes. Jeg ser noens pepperkakehus i det som pleier være mitt geografiske område men de er så langt borte, kjøpesenterstresset også, vindusvasken og alt det. Det er ingens barmdomsminner som skal reproduseres for hun er i sin egen verdensdel og plukker grapefrukt eller er det druer og mine egne forestillinger av rødt og grønt og peisbål og sentimentale sanger skal heller ikke pirkes i her jeg sitter i en sofasak to etasjer over gata.

Jeg vet ikke hva jeg skal spise i morgen, hvor jeg skal spise det, det bekymrer meg ikke. Jeg har en pakke å gi bort, en kjole å ta på, det er det eneste. Jeg har ikke vært på Rockefellersenteret og sett på det overpynta juletreet, det eneste jeg har gjort er å drikke meg gjennom Starbucks sortiment av julesesongkaffe,

Eggnog latte (med nellik tror jeg)
Gingerbread latte (kaffe med pepperkakesmak, mye ingefær)
Caramel apple spice

Happy holidays liksom.

4 Kommentarer:

Blogger fr.martinsen sa ...

Nå vet jeg hvor vi skal spise julemiddag, vi har bestilt bord fra 20.00 hos Lucien rett ved utgangsdøra vår. Det lukter godt der, hvite duker har de også.

24 desember, 2010 02:11  
Blogger fr.martinsen sa ...

Klokka er kvart på tolv på formiddagen her, det er julaften, jeg sitter i gymtøy i sofaen og slapper av. Har kokt og spist poteter med smør og sennep på, var sulten før vi orket gå ut for å spise frokost.

Vi diskuterer hva vi skal gjøre når vi er ferdig med å slappe av.

24 desember, 2010 17:42  
Blogger fr.martinsen sa ...

Ut og rusle til bokbutikken, så ta t-banen på måfå et sted vi ikke har vært før.

24 desember, 2010 18:40  
Blogger fr.martinsen sa ...

Det var det vi gjorde. Vi ruslet til bokbutikk og så tok vi buss og T-bane oppover Manhattan, forbi Harlem til Washington Heights og inn i Bronx der reklameskiltene har sterkere farger og er skitnere og reklamerer oftere for McDonalds og Kentucky fried og Donuts something, der klærne som er utstilt i vinduene er mer glitrete og oftere av syntetiske stoffer.

Nå er jeg tilbake til området der vi syns vi passer akkurat inn, i den perfekte blandingen av skitt og penger.

Nå er det et glass vin og så julemiddag.

25 desember, 2010 01:35  

Legg inn en kommentar

Abonner på Legg inn kommentarer [Atom]

<< Startsiden