torsdag, april 05, 2007

Er det Tom Waits?

Nei, sier lokalavisa i Virginia. Men det kunne vært. De syns Thomas Dybdal har slik en mørk og fin stemme, og det har han jo. Men Tom Waits? Eller Dylan? Jeg tror lokalavisjournalisten skal få seg et par musikalske referanser til.

Thomas Dybdahl er på turné i USA serving as support for fellow Norwegian Sondre Lerche, Dybdahl has been treating audiences to half-hour sets while spending the rest of his day wandering around and checking out towns.

- Eugene in Oregon was a really cool town,
he says.
There are remnants of Woodstock still lingering there.Dybdahl og Lerche spiller i Virginia i kveld. MySpacen hans

Jeg har sett ham to ganger på Mono. Den ene gangen var en plate-release, og det var litt søtt, en ellers stille fyr var brisen og ga seg hen til det.

Nå skulle jeg finne en fin sang på YouTube å legge ut til den som ville høre på, men ærlig talt, jeg ble bare sur av å se på de klissete videoene, og jeg er ganske glad i kliss. Så, det er under tvil jeg legger ut denne posten, men - det kan jo være en og annen som lurer på hva Dybdahl og Lerche holder på med i kveld.

5 Kommentarer:

Blogger othilie sa ...

Høres han annerledes ut live enn på plate, da? Han synger fint og alt det der, men har mangler det siste rå som fillerister innsida, hver gang. Mer er det ikke å si om den saken, jo, kanskje det ikke legger så stor vekt på kompetente musikkjounalister i den lokalavisa? At de har et stor fotballag og at sportsreporteren er skikkelig god, håndplukket for jobben? Lurer på om Dybdahl tar et sånt utsagn som et kompliment eller om han syns det er like merkelig som du...og jeg? Jeg håper nesten på det siste.

Tom Waits ER noe helt for seg selv og jeg har aldri hørt noe som ligner noe annet sted, nå er ikke jeg så "bereist" musikalsk, men mannen er unik, stemmen også.

05 april, 2007 20:18  
Blogger fr.martinsen sa ...

Jeg tipper at lokalavisa sender gymnasiaster ut på både kultur og fotball, og Thomas Dybdahl får sikkert ikke se disse avisene nei.

Han har et par fine melodier syns jeg.

Tom Waits er unik, det skal være visst.

05 april, 2007 20:36  
Anonymous Anonym sa ...

Dybdahl er en oppegående fyr, jeg garanterer at han synes det der var en jævlig underlig referanse. Og ja, konsert-Thomas er på en måte mer av alt (det bra). Han har et fantastisk band, og stemmen hans er enda bedre live. :)

Stine.

06 april, 2007 09:12  
Anonymous Anonym sa ...

Mitt problem er at jeg alltid sovner når jeg hører en Dybdahl-sang...

Og ligner Tom Waits??? No way!!

10 april, 2007 09:14  
Blogger fr.martinsen sa ...

Nei det er to helt ulike kategorier det der.

Men uavhengig av det syns jeg også Dybdahl synger fint.

10 april, 2007 16:48  

Legg inn en kommentar

Abonner på Legg inn kommentarer [Atom]

<< Startsiden