lørdag, desember 10, 2005

Cirkus Cirkörs Havfruen

Nysirkusforestillingen Havfruen, basert på HC Andersens fortelling går i Cirkus Cirkörs versjon i Stockholm frem til 22. januar.

Nysirkus

Nysirkus får du hvis du tar bort dyrene fra sirkus, og klær med paljetter, og putter på teater og rock og action. Sånn nogenlunde.
Det kan jo være litt ulike hva man putter på av andre kunstuttrykk,
jeg liker det røffe fremfor det poetiske.

Selv sier de dette om stilen sin

Cirkus Cirkörs typiska stil, där uppkäftigheten, humorn, anarkin, värmen och den nära kontakten med publiken är central.

Ikke så mye rocka action dessverre

For de som har fulgt med Cirkus Cirkör, denne forestillingen er ikke så actionpreget, variert og rik på påfunn som Bensin, Trix og Romeo och Julia var. Denne er mer forsiktig og langsom, poetisk tenker jeg folk ville kalle den.

Sånn som denne linescenen til Molly Saudek, hun går på linen, tar et sidesteg til en skulder, og her går hun på prinsens føtter, mens han går på hender. Noen oppfinnsomme perioder var det. Og denne var nydelig.

Turneplan Jeg skulle tro at det kommer flere datoer til, de store produksjonene til Cirkus Cirkör spiller gjerne i to år, og denne har ennå ikke vært utenfor Skandinavia.

Havfruen spilles i Dansens Hus i Stockholm

Skal du se den anbefaler jeg de datoene som Melinda Kinnaman og Siri Hamari spiller. De var i den opprinnelige besetningen, og er veldig gode. Siri Hamari spilte i Trix, Melinda Kinnaman Julia i Romeo och Julia, og faktisk var hun jenta som ville snøre inn puppene sine i Mitt liv som hund. For lenge siden. På den annen side, da mister du Molly Saudek..

Ensemble Havfruen:
Havfruen - Sandra Medina
(Melinda Kinnaman den 3-4, 10-11 och 17-18 januari)
Prinsen - Dag Andersson
Prinsessan - Molly Saudek
(Siri Hamari den 3-4, 15 och 17-18 januari)
Sjöhäxan - Anna Lagerkvist
(Siri Hamari den 3-4, 15 och 17-18 januari)

Annen kultur jeg har anbefalt

0 Kommentarer:

Legg inn en kommentar

Abonner på Legg inn kommentarer [Atom]

<< Startsiden