torsdag, desember 08, 2005

Forskjellen på modeller og sirkusartister

Mens nysirkusartister gjør sine nummer og ber om applaus, smiler så bredt til publikum at vi tror at de koser seg, mens de hopper opp og ned av glede foran oss så ser motemodeller ut som de ikke har lyst å være på noe scene.

Hadde de enda gått med en trompete mine og energi, men de ser bare slappe og sure ut. De kunne sett sinte ut, farlige ut, men de ser ut som de kjeder seg, de er ungdommene som er truet med på familiemiddag og nekter å skjule det.

Men flørt med meg da menneske

Se ut som cat-walken er ditt sted, se ut som du har lyst til å vise frem klærne. Jeg var på motevisning i Lørenhallen i går. Det var et proft arrangement, med kjente designere som Arne og Carlos, Kristian Aadnevik, Ida Gullhav og Ove Harder Finseth.

Bilder fra Kristian Aadnevik på London Fashion Week

Mens Arne og Carlos var på moteuken i Paris

Men hvorfor har ikke modellene skrubbet seg?

Jeg vil ha glamour på motevisning, og selvsagt se på nydesignede klær, men hvorfor har modellene røde nupper på blåhvite bakarmer? Det kan være tøfft å se på folk som går med voldsomme sko med høye hæler, men da må de kunne gå i dem, og det må ikke komme en rød lilletå ut ved en reim, eller stikke ut ru hud på røde hæler. Legger med sår og blåflekker. Det er lenge siden heroin var chic, og det er forskjell på heroin chic og det å faktisk se narkoman ut.

Er blogging hype? Gi dere da

Det er da lenge siden det var moderne å se ut som man kjedet seg? Lenge siden vi skulle si at det ikke er noe kult lenger med Serena Manesh nå som de andre også liker dem. Ironien har dempet seg og vi er blitt autentiske og inderlige for lenge siden.

1 Kommentarer:

Anonymous Anonym sa ...

For tett
Kanskje norske motevisninger ser saa kleine ut fordi vi sitter langs scenekanten og ser paa.

Hvem har sett modellene paa catwalken i Milano og Paris live egentlig...

Glamourfilter
Kanskje de har toerre skummetmelkfargede legger og taer som stikker baade hit og dit de ogsaa.

Det er magasinfotografene og fjernynsfolka som trikser med oss og faar det til aa se lekkert ut...

For faa folk
...eller er modellmiljoet og motebransjen rett og slett ikke profesjonell nok her hjemme.

13 desember, 2005 08:58  

Legg inn en kommentar

Abonner på Legg inn kommentarer [Atom]

<< Startsiden