mandag, oktober 28, 2013

Der Laurie og Lou bodde

Laurie og Lou bodde i West Village i New York, i West 11th Street, samme gata som Annie Leibovitz. De kjøpte et annet hus i tillegg for fire år siden, i Amagansett nesten ytterst på den lange tarmen Long Island øst for New York, det var der Lou Reed døde. Han fikk leveren transplantert i vår, og hadde noen problemer etter det. New York Times skrev i går at han fikk behandling inntil for få dager.

Hvis du er som meg, ser du gjerne huset der Laurie og Lou bodde, det ligger godt avskjermet fra veien og er et ganske lite hus med mye vinduer i. Slik så det ut da de forrige eierne la det ut for salg, og Laurie og Lou kjøpte det.

Noen bilder og en video fra gårsdagens bloggpost

8 Kommentarer:

Anonymous marianne. sa ...

Du finner mye interessant kjendisstoff for P2-segmentet, eller hva du kaller det!

Når jeg blir stor skal jeg leie et sånt hus en sommer. En lang sommer.

29 oktober, 2013 17:31  
Blogger fr.martinsen sa ...

Takk for det! Det er det jeg kaller det, SeogHørforP2segmentet.

Jeg mener nemlig at de aller fleste er interessert i privat informasjon om kjente mennesker, det kommer an på hvem det blir fortalt om, hva og hvordan det fortelles.

Og omtrent akkurat nå sitter jeg og soser med airbnb og planlegger neste tur, leter etter fine steder og vurderer penger.

Det som er helt sikkert er at reisen starter om drøye to uker. Vi skal to dager til Reykjavik og en måned til New York, og så kanskje litt mer. De to første stedene har vi bestilt boplass til.

29 oktober, 2013 19:07  
Anonymous Anonym sa ...

Jeg tenker at du virkelig lever. En måned i New York, sånn når man egentlig skal jobbe! Det må jo være å leve. Mitt mål er å greie å ta sånne pauser når barna er flytta.

_nora

01 november, 2013 09:06  
Blogger fr.martinsen sa ...

Jeg prøver, og har prøvd det meste av mitt voksne liv, å leve bevisst både i avbrekkene i livet, som når jeg er en måned i New York, eller ei helg på den bittelille øya Givær, men også i hverdagen, å stå opp og pusse tenna på badet som er så kjent og trivelig, spise den deilige grovbrødskiva med brunost, gå ut med søpla. Sose rundt.

02 november, 2013 22:58  
Blogger fr.martinsen sa ...

Jeg ser på dokumentaren om Lou Reed.

http://tv.nrk.no/serie/lou-reed/koid20007806/28-10-2006

03 november, 2013 21:37  
Blogger fr.martinsen sa ...

Jeg liker å se på dokumentaren. Samtidig er det noe overdrevent ved genren, det hadde ikke vært noe alternativt uten Lou Reed, joda, så klart. Det var også, samtidig. Hyllest-genren hadde stått seg på å dempe seg litt.

03 november, 2013 21:51  
Blogger fr.martinsen sa ...

Jeg visste virkelig ikke at Lou Reed og Robert Wilson hadde arbeidet sammen i teaterforestillingen Time Rocker. Merkelig, det mørke sirkuspregede ved Robert Wilson, slik jeg ser det snor seg rundt og sammen med Lou Reeds farlighet og støy, fyll ut dere som kan mere.

03 november, 2013 22:07  
Blogger fr.martinsen sa ...

Jeg liker at Bjørn Gjertsen, som har oversatt dokumentaren, oversetter personae med skikkelse. Presist og hverdagslig, det vil jeg begynne å bruke når jeg griper til det ordet, personae.

03 november, 2013 22:32  

Legg inn en kommentar

Abonner på Legg inn kommentarer [Atom]

Linker til dette innlegget:

Opprett en link

<< Startsiden