onsdag, mars 14, 2012

Sånt de har i Amerika 2

Gullfisk

Fins det i Norge mer? Ikke de stedene jeg er i alle fall. Jeg forbinder gullfisk med barndommen. Husker ikke at det var så veldig godt, men det var spennede å spise, på samme måte som bokstavkjeks var det.


Jeg kjøpte gullfisk med cheddarsmak.
De hadde med pizzasmak også.

Sånt de har i Amerika

6 Kommentarer:

Anonymous Strekker sa ...

Jeg liker amerikabloggingen din! Du er opptatt av de småtingene som jeg også liker ved å reise. Jeg får så lyst til å dra til New York, jeg har aldri vært der.

14 mars, 2012 18:38  
Anonymous Anonym sa ...

Å joda, barndommens gullfisk produseres enda i "beste velgående"

http://www.maarud.no/goldfish.html

nammm...

14 mars, 2012 23:17  
Anonymous Anonym sa ...

Jeg vet sannelig ikke om de finnes mer. Men bokstavkjeks har vi. Thv legger bokstavkjeks som kan danne et ord i matpakke til ungene hver dag.

14 mars, 2012 23:45  
Anonymous tb sa ...

Kjøpte gullfisk for ikke så lenge siden. De hadde forandret seg. Eller jeg hadde forandret meg. De smakte ikke eventyr og utland lenger... Juniorene i familien var heller ikke overbevist, plasserte det visst i båsen "rare ting fra da far var ung"?

15 mars, 2012 10:02  
Anonymous Anonym sa ...

Åjoda, Goldfish finnes på det hjemlige markedet. Dog uten pizza- og cheddarsmak. Ungene liker det.
Takk for NY-blogging om stort og smått. Blir sjukt reisesjuk, og det er herlig, her i et Oslo hvor våren sprenger på slik at det nærmest gjør vondt i bringa. Liker hvordan du framhever det vakre i det stygge og omvendt, det store i det små osv. Kjør på og ha en alle tiders torsdag!

15 mars, 2012 11:07  
Blogger fr.martinsen sa ...

Så koselige kommentarer å få. Jeg gjør så mye at jeg knapt får skrevet fra meg. Jeg har en de Bottonpost og en post fra gårsdagens spasertur i bakhodet.

I går var det sommer, etter at sola gikk ned var det fortsatt varmt og vi gikk bararma. I dag er det vår igjen. Jeg skal på vaskeriet med klærne, bare det er jo eksotisk! og så er ut på tur igjen, en innetur i dag, antakelig historisk museum.

15 mars, 2012 17:09  

Legg inn en kommentar

Abonner på Legg inn kommentarer [Atom]

Linker til dette innlegget:

Opprett en link

<< Startsiden