lørdag, mars 10, 2012

Jeg er kommet frem

Ferien er i gang

Jeg kom meg gjennom innreisekontrollen uten at noe av det jeg har fryktfantasier om i månedene (!) før jeg skal møte amerikanske myndigheter skjedde.

Jeg kan ikke fordra den følelsen de får meg til å kjenne, poengteringen når man fyller ut skjemaet på forhånd at de slett ikke garanterer at du (jeg!) skal få komme inn i landet deres. Det kan de ikke avgjøre på bakgrunn av de opplysningene jeg ga dem før jul en gang. Nei, hvis den du møter i luka ikke vil slippe deg inn, så får det bare være med alle planene og forventningene og pengene du allerede har brukt. Da kommer du (jeg!) ikke inn.

Jeg skjønner at det ikke kommer til å skje. Jeg har ikke gjort noe som kvalifiserer til innreisenekt, det sier fornuften meg. Skjønt hvem vet egentlig? Det er saken.


Dette er mellomlandinga i Reykjavik. Folk står i kø for å komme seg på flyet igjen. Jeg blir sliten av å sitte stille så lenge, jeg satte meg på gulvet i på flyplassen og strakk baksiden av lår og rompe, leste en og en halv bok på flyet. Det var godt å komme frem til Park Slope i Brooklyn i New York. Vi har leid en leilighet gjennom airbnb.Vi gikk borti gata og kjøpte mat og øl, nå er det straks marsj i seng. Klokka er 4 om natta i Norge og 22.00 her.Park Slope er nær Gowanuskanalen som jeg vil utforske en av de nærmeste dagene og også Red Hook-området som jeg ble begeistret for forrige gang jeg var i New York. Jeg tok bilder da og skal gjøre det nå også.


Vis større kart

2 Kommentarer:

Anonymous Anonym sa ...

Hei igjen.

Leiligheta ser jo helt grei ut.
Skjønne følelsen du har før du blir sluppet inn i USA.
Eg kjenner det samme i forhold til hva eg har i veska eller kofferten når eg skal på fly.
En ekkel følelse som viser seg og være unødvendig. Neste gang det samme. Hvorfor?

Mamma

10 mars, 2012 14:07  
Blogger fr.martinsen sa ...

Og neste gang det samme, ja. Fryktelig irriterende.

10 mars, 2012 14:46  

Legg inn en kommentar

Abonner på Legg inn kommentarer [Atom]

Linker til dette innlegget:

Opprett en link

<< Startsiden