torsdag, oktober 27, 2011

Det skal være overraskelser

Jeg var på en utstilling der vi kunne gå på rullestein i stedet for vanlig flatt og ta trappa som var av trestubber istedetfor old school trinn, det var gress på veggene og i taket på do og man kunne klatre overalt.

Det var forfriskende

Og jeg kom til å tenke på hvor kjedelige de fleste barnehager og skoler er utformet og at det er dumt at Norsk Form sikkert tar vekk gresset når utstillingen er slutt.


Det er så stramt og strengt de fleste plasser, et og annet museum bare, et og annet praktbygg. På jobbene våre og hjemme ser do og kjøkkenbenk, foreldresoverom alt sammen, stort sett likt ut.

Kjedelig. Det er kjedelig

Ingenting er galt med huskestativ og sandkasse, men det skal være overraskelser også.


En måned fremover går det an å ta med seg unger og legge seg nedpå litt i koseområdene mens de kryper rundt. Og etter den lille hvilestunden kan man løpe rundt i hinderløypa selv, for man hadde gymklær på såklart.


Utstillingen er nederst på Grünerløkka

2 Kommentarer:

Blogger Charlotte sa ...

Hei, så gøy du likte utstillingen. Forskjellighet er absolutt bra. Når man spør flere om hvordan omgivelsene skal være (slik det er gjort i utstillingen), får man mange forskjellige svar. Tenker du på gresset inne på doen når du lurer på om det blir tatt ned? I så fall kan jeg glede deg med at den alltid er sånn.
Mvh Charlotte Satre, Norsk Form

30 oktober, 2011 08:05  
Blogger fr.martinsen sa ...

Det var gresset på do ja. Men så bra.

31 oktober, 2011 15:42  

Legg inn en kommentar

Abonner på Legg inn kommentarer [Atom]

Linker til dette innlegget:

Opprett en link

<< Startsiden