søndag, juli 03, 2011

Jeg er usikker på,

om jeg liker dette nye utseendet på bloggen bedre enn det jeg pleier ha. Og nå finner jeg ikke tilbake til det gamle heller.

16 Kommentarer:

Anonymous Anonym sa ...

Om jeg får være så fri: Jeg liker bedre det gamle.

05 juli, 2011 20:14  
Blogger fr.martinsen sa ...

Så deilig med et synspunkt!

Jeg heller jo også i den retning, selv om jeg ser at dette virker freshere. Men jeg er ganske konservativ. Hm.

05 juli, 2011 21:57  
Blogger fr.martinsen sa ...

Jeg har visst gammel-template-sorg.

05 juli, 2011 22:18  
Anonymous Anonym sa ...

Jeg liker at arkivet er blitt synlig og lett søkbart igjen. - Eller var det der før også bare at jeg ikke la merke til det?

05 juli, 2011 23:58  
Blogger fr.martinsen sa ...

De siste ukene fikk jeg det ikke opp selv, uansett nettleser. Vet ikke om det var slik for flere.

Tidligere var det noen ganger noen som ikke så arkivet, men da hadde de gamle versjoner av Internett Explorer (tror jeg).

06 juli, 2011 00:02  
Blogger fr.martinsen sa ...

Det er liksom ikke hjemme mer, slik det ser ut nå.

06 juli, 2011 00:05  
Anonymous Anonym sa ...

Som å flytte. Selv om en har med seg de gamle møblene og tingene tar det litt tid å bo seg inn.

Fortsetter du å skrive som før vil jeg lese med like stor interesse og ikke savne det gamle utseendet.

06 juli, 2011 00:25  
Blogger Undre sa ...

Nå kjenner jeg ikke deg utenfor bloggen, fr. Martinsen, men min første tanke var at dette så veldig lite fr. martinsensk ut. Om jeg kan få være så freidig å foreslå en endring så sier jeg:

Utforming > Malutforming > "Reise" > Bakgrunn > Fjern bilde > Avansert > Bakgrunner > Ytre bakgrunn > #000000 > Bruk i blogg

06 juli, 2011 17:57  
Anonymous Anonym sa ...

Jeg liker at siste innlegg ligger der i sin helhet og ikke krever at jeg klikker Les mer eller noe i den duren.

07 juli, 2011 23:35  
Blogger Vidar Haagensen sa ...

Likte ikke.
Slik jeg opplever deg gjennom bloggen, er dette ikke deg. Men jeg kjenner deg gjennom bloggen og dermed har du foretatt uakseptabelt plastisk kirurgi ;-)

08 juli, 2011 18:32  
Anonymous Anonym sa ...

Litt finere den gamle versjonen, men det at arkivet er synlig veier opp mer enn hundre prosent. Før fikk jeg ikke sett "gamle" innlegg, og det var veldig frustrerende for å si det mildt. Jeg ble kjent med denne bloggen for bare noen måneder siden, så det er helt kanon at jeg nå kan kikke på eldre poster.

Dette er btw en veldig bra blogg!

08 juli, 2011 22:59  
Blogger fr.martinsen sa ...

Takk for det anonym (sett gjerne på et nick når du skriver, så vet jeg om det er en eller flere anonyme som skriver her, hyggeligere å ha en forestilling om en person).

Og så hyggelig det er at du sier pip om at du leser mer enn ett blogginnlegg. Det er ikke så mange som kommenterer her. Det kan se ut som terskelen er høy for at nye lesere slenger inn en kommentar, det er synd, vet ikke helt hvorfor det blir slik. Jeg prøver å bidra til at det ikke skal være slik, men det virker visst ikke helt.

09 juli, 2011 11:14  
Blogger fr.martinsen sa ...

Hei Undre,
det er morsomt at du skriver at du ikke kjenner meg utenfor bloggen men at lay-outen ser lite fr.martinsensk ut.

Morsomt fordi bloggen jo er fr.martinsen og hva skal vi si, resten av meg, det som er meg som ikke hører hjemme her, det trenger ingen blogg-lay-out. (Og her er det kanskje på sin plass med mitt tredje smilefjes noensinne, kanskje med blunkeøye. Jeg er ingen hyppig smilefjesbruker som du skjønner.)

Jeg skal prøve det lay-outet du foreslår. Det jeg gjør nå er å få på plass et back-up-system for bloggen. Jeg tror jeg har fått til back-up-ify, det vil vel vise seg om et døgn tror jeg. Jeg får nemlig vondt i magen av å cruise rundt i det jeg forestiller meg er grunnvollene til bloggen uten å ha noen sikkerhetskopi av den.

Jeg ville ikke like å miste hele bloggen, for å si det mildt. Hvorfor har jeg ikke gjort det før? Det er nok sånt som mer nettlettvinte folk enn meg ikke skjønner noe av, det skjønner jeg.

09 juli, 2011 11:23  
Blogger fr.martinsen sa ...

Hei livetleker,
men sånn er det jo både nå og på den gamle, eller er det noe jeg ikke har fått med meg?

09 juli, 2011 11:24  
Blogger fr.martinsen sa ...

Hei Vidar Haagensen,
uakseptabel plastisk kirurgi! Men litt solbrunhet må vel gå?

Og til anonym også,

når back-upen er på plass skal jeg lete opp den gamle og se på Undres forslag også. Jeg har fått tips om hvor jeg skal finne den (det var ikke så lett pussig nok, blogger-systemet er ellers veldig enkelt å bruke for meg).

Jeg frykter at google ikke vedlikeholder de gamle lay-outene, at det kan være derfor arkivet falt ut. Dette vet jeg ikke noe om egentlig, en teori bare.

Men en ting er sikkert, uansett lay-out, arkivet må være på plass. Jeg må få opp siste-kommentarer igjen, slik at det er lett å se andres kommentarer på eldre bloggposter. Og twittermeldingene må opp igjen i hjørnet.

Så, dette er mine bloggbekymringer for tiden. Måtte de snart være over. Det er jo mye morsommere å skrive bloggposter enn disse tekniske viderverdighetene. Og sikkert mer interessant å lese også.

Men takk for kommentarer, fortsett gjerne, jeg trenger visst teknisk hjelp og synspunkter i denne bloggvanskelige tid.

09 juli, 2011 11:36  
Blogger fr.martinsen sa ...

When your initial Backupify archives are ready, we’ll notify you by email. Please note this process may take a few days to complete.

09 juli, 2011 12:08  

Legg inn en kommentar

Abonner på Legg inn kommentarer [Atom]

<< Startsiden