onsdag, oktober 21, 2009

Way beyond personlig

Dere som er nøye med at dere ikke liker å lese hva folk har på brødskiva, dette er ikke noe for dere. Jeg visste ikke at man kunne bli så oppkvikket av å handle ting, jeg handler jo aldri noe. Det har jeg gjort i dag. Herreavdelinger! Frakk, to kasjmirgensere som ser hverdagslige ut, men penger. Og den leopardsaken som stikker opp av posen. Vakten i butikken, mann på 60 i uniform, herregud de har så mange ansatte her, sa da jeg kom inn og tafset på den: Everyone likes that jacket! Da jeg gikk: So you got that, tommel opp. Den svarte bæreposen til venstre er jo en veske egentlig. Den må jeg kaste fordi den er stygg og jeg sa ikke at jeg ikke trengte den da de stappet kasjmiren nedi. Jeg ville gå rundt i byen som et veskejuletre for en gangs skyld. Nå må jeg løpe, jeg skal ned på Union Square og se en film med Emma Thompson i.

7 Kommentarer:

Blogger Suzy Dahl sa ...

Jeg vil vite hva folk har på brødskiva! Vakten: At han har overskudd til å komme med sånne kommentarer, det husker jeg fra min egen NY-tur, folks kommentarer hele tiden. En fyr på t-banen som hjalp oss med kartet: Are you scandinavian? That's exotic! Jeg svarte: Yes, we are from Norway, but we are not exotic. We are very boring. Koketteri, kokettera.

21 oktober, 2009 07:20  
Blogger fr.martinsen sa ...

Hva folk har på brødskiva? Men jeg ser ingen brødskiver. Hvis vi mener sånne vanlige, uten en middag med pastrami mellom.

Herregud alt de har her i America. På den store matbutikken på Union Square kjøpte jeg med meg mat fra salatbaren i kveld. 3 lange rekker med salatbarmat, med flere indiske, med kylling, en boks med smuler av blåskimmerost. De har så mange sorter av alt, alle slags øl, alle slags isteer.

21 oktober, 2009 08:08  
Blogger Suzy Dahl sa ...

Alt er større der også. Kjøleskap, komfyr, oppvaskmaskin. Større, høyere, bredere, andre mål. Nå har vi sånne brusflasker her i Norge også, men første gang jeg så de gallon-brusflaskene, sprøtt. Og da jeg, etter å ha vært i US ett år i min ungdom kom hjem, var det som å komme til et dukkeland. Jeg skjønte ikke hvordan folk fikk plass inne i de små bilene og de små husene her i Europa.
(Brødskiva: Jeg mente det sånn generelt, at jeg er en sånn som vil vite hva folk har på brødskiva...jfr begynnelsen av bloggposten din:)

21 oktober, 2009 14:35  
Anonymous dang sa ...

haha, rart at man kan bli oppkvikket av shopping. håper jeg kan få æren av å se deg i den derre leopardgreien! en jakke/ frakk? herlig altså. håper du har det supert der borte. det virker sånn.

21 oktober, 2009 15:57  
Blogger fr.martinsen sa ...

leopardgreie og herrefrakk, sko, jeg glemte vinterskoene, det trengte jeg. jeg har ønsket meg en leopardgreie i 20 år, endelig.

21 oktober, 2009 19:38  
Blogger fr.martinsen sa ...

Haha, Suzy Dahl, jeg glemmer mine egne brødskivereferanser. Jeg skjønte det var noe jeg ikke skjønte, men ikke hva det var. Er det sånn det skal bli å bli gammel?

21 oktober, 2009 19:39  
Blogger Suzy Dahl sa ...

Ja, og når det gjelder leopardgreier: Tror det også er en alders-ting. Jeg har nettopp kjøpt en leopardkjole nemlig. Det minner om den rosa perioden som mange har som små. Så går det noen år, og så er det leopard som gjelder.

22 oktober, 2009 18:44  

Legg inn en kommentar

Abonner på Legg inn kommentarer [Atom]

<< Startsiden