fredag, juni 05, 2009

Coco Rosie

spilte på Cosmopolite i kveld.
Jeg ble ikke så begeistret som jeg hadde regna med.



Mulig jeg legger inn noen flere ord her i morra, jeg må sove litt først, møkk trøtt. Men kort sagt, likte lydbildet, likte ikke det jenteimaget de delvis kjørte på.



Oppdatert lørdag,
fortsatt trøtt igrunn selv om jeg har rukket å sove formiddagslur som en baby og enda er vi bare kommet til Ukeslutt på radioen.

Det var sjeldent mange unge kvinner på denne konserten.
Jeg overhørte en sidemann som mente dette kunne henge sammen med at Bianca og Sierra Casady sto på scenen med hår under armene.
Han syntes åpenbart dette var mer oppsiktsvekkende enn meg og jeg lurte på om han mente at kvinnene strømmet til for å oppleve det frigjørende med dette kroppshåret eller om menn lot være å komme av samme grunn, men jeg spurte ikke.

Jeg øver på å ta bedre konsertbilder og det går an å klikke på disse for å se dem større. Jeg likte måten de brukte fotografier på bakscenevist.

7 Kommentarer:

Anonymous Thlom sa ...

Jeg så dem på Øya i 2007, det var flott. Om jeg husker riktig så hadde de da på seg anleggsvester de hadde stjelt med seg fra Operaen (som da var et anleggsområde). Jeg synes i hvert fall de tildels er kjønns- og aldersoverskridende. Det er fint. Uansett så kan jeg alltids komme tilbake til denne:
http://www.youtube.com/watch?v=7ANDfMGdHgs

06 juni, 2009 00:55  
Blogger fr.martinsen sa ...

Kjønns- og aldersoverskridende er fint, enig. Jeg ble forstyrret av at jeg ikke skjønte om det med alder var villet og så ble jeg irritert på dem av det. Men det kan like gjerne være meg, jeg tenkte på det.

06 juni, 2009 13:15  
Anonymous Edward sa ...

Hei! Var på konserten i går jeg også, dritfornøyd! Jeg syns ikke dte kunne blitt bedre =) Fikk kjøpt EP'en og en t-skjorte også. Også fikk jeg lurt til meg plakaten som hang bak "disken" ;)
Var det du som sto til høyre sammen med en veninne? Hadde du lyst halvlangt hår? (eller hadde veninnen din det?) Kanskje du så meg, jeg hadde langt krøllete hår.

-Edward

06 juni, 2009 19:04  
Blogger fr.martinsen sa ...

Hehe, nei jeg hadde ikke lyst halvlangt hår og ikke noen venninne heller. Det var bra at du likte konserten så godt.

06 juni, 2009 19:15  
Anonymous Edward sa ...

Aha, hmm. så ikke så mange andre som tok bilder der hvor jeg antar at du sto (nede på gulvet til høyre)

-Edward

06 juni, 2009 20:29  
Anonymous aandrea sa ...

Jeg var villt begeistret. Det var bra lyd der jeg sto, bak, og det jeg likte best var at de dreit i å være vakre , sexy, syngedamer.

07 juni, 2009 22:21  
Blogger fr.martinsen sa ...

Så bra. Begeistring er best.

07 juni, 2009 22:32  

Legg inn en kommentar

Abonner på Legg inn kommentarer [Atom]

<< Startsiden