onsdag, juni 03, 2009

KUNNE DETTE SKJEDD HER?

Det er spørsmålet Viggo Johansen har annonsert, med egne ord,
for diskusjon på Redaksjon 1 i kveld. Det dreier seg om Susan Boyles sammenbrudd. Jeg må se på, men jeg makter ikke dette alene, her blir det Cover it Live-ekstrasending.

Jeg er spent på hvem som skal komme for å diskutere dette.

Lurer på hvor frontene sto på redaksjonsmøtet da de diskuterte om de skulle ta denne diskusjonen eller Brustad eller pensjonsfondet?

5 Kommentarer:

Blogger ogjegbare sa ...

Å, det blir fint.

03 juni, 2009 20:16  
Blogger ogjegbare sa ...

Jan Fredrik Karlsen kommer, tipper jeg. Og Aleksander With sikkert. Sa ikke han i VG eller i Dagbladet i dag at han hadde blitt litt "svimmel"? Og så er han jo plateaktuell, som det heter.

03 juni, 2009 20:17  
Blogger fr.martinsen sa ...

Hvem er Aleksander With? Og sikkert han TV3-produsenten, han svenske.

Vent litt, jeg legger opp selve Cover-it-en, da blir det lettere å snakke.

03 juni, 2009 20:21  
Anonymous tb sa ...

Der ser man at du ikke er trønder i alle fall? Ingen her, som abonnerer på Adressa, har en sjanse til ikke å vite hvem Alexander With er.. ;-)
Noen facts (og sa gidder jeg ikke å ta med kjærlighetslivet hans og slike ting): Sønn av (lokalt) profilert KrF-politiker (såpass privatliv må vi ha med), Idol-vinner (tror jeg det var) og veldig-snart-kommende-verdenssuperstjerne-og-i-alle-fall-big-in-Japan, hvis en skulle tro vårt lokale presseorgan. Helt til hans første album knapt solgte en dritt, og han ble kasta fra selskapet. Før han nå visstnok er inne i varmen igjen og skal gi ut ny plate. Og alt til like stor og kritikkløs pressedekning i gode, gamle Adresseavisen. Er bare bror og søster Sundli som har enda mer åpne kanaler til de avisspaltene enn det With har hatt i perioder ;-)

04 juni, 2009 12:38  
Blogger fr.martinsen sa ...

Hm. Der ser man, ingen ting av dette har jeg fått med meg, men så abonnerer jeg ikke på Adressa heller.

Hjernen min tar endel automatvalg. Selv om jeg prøver å overstyre og si at jeg trenger å kjenne til både realitystjerner og hva som skjer med Gordon Brown så scanner hjernen min nyhetene ut fra hva den tror jeg faktisk kommer til å interessere meg for.

Da ender jeg opp med f.eks han Kill-Bill-stjerna som ser ut til å ha sex-hengt seg i klesskapet sånn at han døde av det, hvorfor vil man det? Nå har jeg begynt å følge med på Gordon Brown også.

06 juni, 2009 10:07  

Legg inn en kommentar

Abonner på Legg inn kommentarer [Atom]

<< Startsiden