lørdag, februar 23, 2008

by:larm i går

Eller deler i alle fall, jeg gikk til Belleville for å se Wildbirds & Peacedrums igjen og fikk en like bra men kortere konsert, men med publikum tre meter fra scenen, blir ikke samme stemningen.



Her er hun med vocoderen sin. Men det navnet altså, Wildbees & Peacedrums, det kommuniserer ikke hva slags band dette er. Hun selv heter Mariam Wallentin. Plata er forresten ganske stilmessig anderledes enn de er live og faktisk litt kjedelig.



Vi bruker navnet til bandet og utseende på de som spiller der som raske, og ofte effektive, måter å fastslå om vi skal undersøke et band nøyere. Hvordan skulle det ellers gå?



Det jeg så og leste om Anna Järvinen gjorde meg temmelig sikker på at dette var noe for meg, så derfor prioriterte jeg hennes konsert høyest i går. Men nei, denne gangen stemte ikke det.



På vei til seminarene i går tok jeg dette bildet på trikken. Det er den reklamen for Dansens Hus som Oslo Sporveier måtte ta ned fordi som de sa "det kom så mange folk frem til trikkeføreren og sa er det tagging det der?" Men de glemte å ta ned en..

Sånn, nå skal jeg løpe ut i dagen på nye seminarer. Det eneste som er kjedeligere enn bloggere som klager over at de ikke har noe å skrive om må være bloggere som blir så tettpakka med nye inntrykk og informasjon at de ikke har tid til å skrive om dem i farta.

0 Kommentarer:

Legg inn en kommentar

Abonner på Legg inn kommentarer [Atom]

<< Startsiden