torsdag, september 14, 2006

Sint på varder

Det fins folk som blir provosert av at det er for mange varder leste jeg i Nationen i dag. Liv Arnesen og en fjelloppsynsmann i alle fall. Jeg hadde ikke hørt noe liknende.

Vardefrustrasjon

I fjor kjørte jeg over fjellet og syntes det var hyggelig å se på alle de små vardene folk hadde lagd. Jeg ble veldig forbauset da jeg leste at det fantes en så sterk vardefrustrasjon hos enkelte.

Fjellets tagging

Fjelloppsynsmannen sammenliknet varder med engangsgriller og sa at disse to var de to største forsøplingsproblem i landet vårt.

Hvorfor må folk forandre på naturen absolutt sa oppsynsmannen og fortalte at han hadde hatt opprydningssjauer i fjellet og rotet ned de små vardene, men ikke bare det. Han har tatt ned en del stein fra fjellet for å hindre fremtidig vardeproduksjon.

Her er jeg i det fine fjellet midt mellom de fine små vardene.



Jeg fant ikke artikkelen på nett.

4 Kommentarer:

Anonymous Anonym sa ...

Jeg kom i skade for å tømme tarmen på en slik varde.

Men om det var en politisk handling? Tjanei. Var mer magasjuke enn jihad, for å si det sånn...

14 september, 2006 21:27  
Blogger Skorpionkvinnen sa ...

Kanskje hun der Liv Arnesen og han fjelloppsynsmannen synes at det er sånne som dem som egentlig eier fjellet og skal bestemme...??
Folk har vel laget varder til alle tider. Jeg synes også sånne små varder kan være fine, tror folk lager dem for å vise at de er glade for å være i fjellet og naturen.

14 september, 2006 21:35  
Blogger Ragnhild sa ...

Det å fjerne stein fra fjellet for å unngå vardeskapning, kommer vel ikke inn under "å forandre naturen" da, tenker jeg?

14 september, 2006 22:20  
Blogger fr.martinsen sa ...

Nei han bare rydder opp litt...

14 september, 2006 22:42  

Legg inn en kommentar

Abonner på Legg inn kommentarer [Atom]

<< Startsiden