torsdag, mars 16, 2006

Kvinner med hushjelp har dårlig sex

Kom over denne latterlige tolkningen av et forskningsprosjekt.
I følge journalisten er det slik at jo mer husarbeide en kvinne gjør, jo mer sex vil hun ha. Sex-lysten skal øke proposjonalt med antall timer du husarbeider, hvis du er kvinne.

Frem med vaskefilla liksom?

"Kvinner som gjør masse husarbeide er mer frigjorte i sengen enn de som overlater noe til mannen. Og de med hushjelp oppgir selv at de har et kjedelig sexliv."

Nå glemmer journalisten at det er et lite mellomledd her.
Vi vet fra før at arbeiderklassekvinner har bedre sex enn de mer knipne borgelige søstrene, finnmarkskvinner bedre enn oslokvinner, østkantjenter bedre enn vestkantjenter.
Og her er det vel forklaringen på antall timer ved vaskebøtta ligger..

Og hva sier Mummimamma nå?

Det skulle ellers tatt seg ut for Marion, Marina, Othilie, Skorpionkvinnen og meg selv, mens Saccarina og Line kan ha det utmerket.

Mens norske kvinner som påstår de bruker 4 timer i snitt om dagen antakelig har det toppers til sengs. De juger vel om det også.

Og jeg har alltid ment at puling og vasking skal holdes adskilt.

5 Kommentarer:

Anonymous Anonym sa ...

Når det gjelder at «de med hushjelp oppgir selv at de har et kjedelig sexliv» - kan det være fordi ektemannen høvler over hushjelpa, kanskje?

17 mars, 2006 08:48  
Anonymous Anonym sa ...

Det jeg virkelig savner, er litt om hva som skjer med menn som har betalt noen for å vaske for seg. Senker de skuldrene og koser seg, eller?

Da jeg gikk på videregående fikk jeg (interessant nok, når man ser hvordan jeg har det nå)betalt for å rydde og vaske travle menneskers hjem. Jeg tviler sterkt på at samboeren min og jeg plutselig får seks og en halv nye timer i døgnet når vi får barn, så jeg mistenker at vi kjøper oss ut av møkk og rot når den tid kommer.

Men så bor vi på østkanten og er innflyttere, så det går nok bra.

17 mars, 2006 10:16  
Blogger fr.martinsen sa ...

Hei, Lasse G. Dahl, det er jo en gammel tradisjon. Da har i minste to av tre det godt?

Hei Marion, det spørs muligens hvor dere er innflyttere fra?

Eller "dere" - som du selv påpeker så sier ikke undersøkelsen noe om menn, man går alltid ut fra at menn klarer seg, det er jo ikke helt sikkert. Heller ikke her.

17 mars, 2006 17:53  
Blogger Skorpionkvinnen sa ...

Jamen godt en ikke har hushjelp!

Lurer litt på om oppvask regnes som rengjøring? I så fall stiger antall timer jeg bruker til rengjøring noe veldig! Men, når man sjelden har en kjekk mann tilgjengelig så er det jo begrenset hvor spennende det blir allikevel....;-)

19 mars, 2006 10:36  
Blogger fr.martinsen sa ...

Vask av klær, kopper og hus ja, alt regnes.

Mulig du kan vaske deg opp for fremtiden? Slik at når du har en kjekk mann mer tilgjengelig har du lagt deg opp vaskekapital.

19 mars, 2006 13:33  

Legg inn en kommentar

Abonner på Legg inn kommentarer [Atom]

<< Startsiden