torsdag, desember 15, 2005

Hvem får hvem?

Hun var den peneste jenta i klassen, smart var hun også. Men hun investerte hele sin kapital i sex og giftet seg med spissen på A-laget. Nå sitter hun i kassa på postkontoret.

Hvem får hvem i sport?

Fotballgutter (og rockestjerner) får de pene jentene. De pene jentene syns de har oppnådd så mye ved giftemålet at de får 4 unger og bruker resten av tiden på å legge basilikum oppå mozarellaost. De jentene konkurrerer ikke i sin egen sport heller, de holder på med aerobic, eller MRL som man kaller denslags nåfortiden.

Når prinsessene på Skjetten våkner opp ti år senere legger de merke til at spissen ikke kom med på landslaget, han er på old-boys, han ble snekker, og de kom seg aldri til Liege, de ble på Skjetten.

Mange vil mene at det å ha noe felles er et godt utgangspunkt for å bli kjærester.

Seksuelt sett er skiskyting den beste sporten.

Mens alpintmenneskene har ulike verdenscuper slik at gutta er i USA mens jentene er i Østerrike har skiskyting koselige treningssamlinger sammen og de sees i Lahti rett som det er.

Vi kjenner alle lille Emma

Dette syns gjennom massevis av par som Ole Einar Bjørndalen og Nathalie Santer, Liv Grete og Raphael såklart, Frode Andresen og Gunn Margit Andreassen, Egil Gjelland og Ann-Elen Skjelbreid og sistepar ut Stian Eckhoff og Anne Ingstadbjørg.

Fotballguttenes jenter er altså pene, de spiller ikke fotball. Jeg kan tenke meg at det kunne vært morsommere for kapteinen på A-laget å ha en jente med egne leggskinn som de kunne snakke soneforsvar med, men de valgte de jentene som sto og fniste på langsida.

Det gjorde ishockeygutta også, de jentene spiller heller ikke hockey, de hang ved vantet, men de jentene er det tak i, det er jenter som tåler å ha både lue og boblejakke på.

Oppsummering

Skal du ha noen til å arbeide i åkeren ville jeg satset på ei hockeyjente, er du homo ikke begynn med en sport der Rekdal er med, er du på jakt etter kjæreste begynn med skiskyting. Ulempen er at det er helvetes mye arbeid før du kommer deg på samling til Lahti.

Andre rare ting i sport

0 Kommentarer:

Legg inn en kommentar

Abonner på Legg inn kommentarer [Atom]

<< Startsiden