tirsdag, desember 27, 2016

Fay Wildhagen

Jeg fant Fay Wildhagens forsiktige versjon av Det kimer nu til julefest.

3 Kommentarer:

Blogger EarlGrey sa ...

Fay er en utrolig fin og særpreget artist - hun har integritet og originalitet i bøtter og spann synes jeg. Det ligger jo en del fine klipp rundt omkring på nettet, bla på Youtube. Hun har også vært kursleder på "låtskriververksteder" for ungdom har jeg sett. Et veldig bra tiltak for unge artistspirer.

Fay Wildhagen og Aurora er to av mine "nyoppdagede" norske favoritter fra 2015/16, selv om begge to vel har jobbet seg fram i artistverdenen i flere år allerede. Håper på nye fine utgivelser og konserter i 2017! Ønsker deg også et flott nytt år fr.martinsen :o)

27 desember, 2016 17:05  
Blogger fr.martinsen sa ...

Jeg oppdaget også Aurora, gjennom Life on Mars, jeg spilte den om igjen og om igjen. For en stemme og tolking. Godt nytt år til deg også, Earl Grey. Er det opp til meg skal dette året bli like godt som 2016 var for meg. Kroppen fungerer, jobben er interessant og til og med morsom, med gode kolleger. Hjemmet mitt er midt i blinken for meg. Venner og familie er hyggelige og interessante og være sammen med. Jeg tjener godt nok til at jeg planlegger morsomme reiser neste år og jeg kan kjøpe så mye kjøtt og vin at det ikke er sunt for meg. Det eneste som irriterer i dette øyeblikk er at de sier på radio at "var det ikke blåmandag fra før, så steg bensinprisen". Folk syter. Vi er blant de i verden som kan kjøpe mest bensin for timelønna vår her i Norge.

02 januar, 2017 16:18  
Blogger EarlGrey sa ...

Jeg håper inderlig at Aurora kan beholde den unike "sangene er en magisk reise"-holdningen som har preget de første utgivelsene hennes, men jeg tror det kan bli en hard kamp.. Det ligger forresten et flott live-klipp på nettet, der hun ramler ut av teksten på "Life on Mars", og må be publikum om hjelp til å komme seg gjennom resten av låten. Det er et komplett gåsehudfremkallende øyeblikk å se (og høre) på.

Ellers er jeg rent musikalsk i ferd med å ramle inn i en ny "Nick Drake på repeat inn i evigheten"-greie, noe som skjer med ujevne mellomrom. Det gjelder da erfaringsmessig å komme seg ut mens man kan ;o)

Og du har vel rett dessverre; vi har blitt en nasjon av sytere. Får håpe vi kommer oss ut av det før vi også velger en Donald som president..eller eventuelt statsminister.

02 januar, 2017 23:15  

Legg inn en kommentar

Abonner på Legg inn kommentarer [Atom]

<< Startsiden