onsdag, september 23, 2015

Hus i Pacifica

20 minutter med bil på Highway 1 fra sentrum av San Francisco. Pacifica er en bitteliten by, med surfere og Taco Bell rett på stranda. Slik så småbyen ut for oss. Og så en liten og rufsete husklynge i den ene siden av stranda, med høns, umalte hus og gamle bilvrak i gata.

Nede i fjæra sto ei rekke hus bygd på påler akkurat på grensa dit havet ikke flør forbi. Jeg ville gjerne bodd der noen uker, sittet foran storvinduet og sett på havet, sittet på verandaen og luktet det. Gått i fjæra. Hvem er det som får bo her? Barnebarnet til en alkoholisert krabbefisker? Kunstnere?


Jeg fant ikke ut av opprinnelsen til disse husene, kanskje den dukker opp en annen gang, når det er bedre google-tid. Eller kanskje noen finner svaret. Hvis du klikker på bildene blir de større.4 Kommentarer:

Blogger Thomas sa ...

La du igjen en lapp i ruta på et av dem?

24 september, 2015 10:04  
Blogger fr.martinsen sa ...

Ha, nei. Ah, den hytta nede ved Orrestranda.
Men jeg kan søke Pacifica-husene opp hvis jeg skal på ny tokt i området. Jeg får jo alltid lyst til å bo steder, jeg samler på meg, i Normandie har jeg fortsatt telefonnummeret til et svært hus på stranda. På denne turen både i Redwood-skogen der vi sov tre netter og her nede i fjæra. Jeg skal lage en samle-bloggpost med steder vi bor, med lenker til airbnb-stedene som jo faktisk kan være til nytte for folk.

I dag sov vi i et overpynta Frida Kahlo-aktig hus, nå kjører vi videre nedover Big Sur, og det skal sant og si bli deilig å bli utsatt for færre inntrykk enn dette huset i Moss landing hadde by på.

24 september, 2015 18:57  
Anonymous Anne Helene hagem sa ...

Hei!
Jeg har lest en del i bloggen din om frustrasjon rundt smak etter behandling ac kreft i munnhule. Jeg har selv en mann som er under behandling for slik kreft og får maks strål dose. Nå smaker det meste metall og han er veldig bekymret for å ikke få smakssansen tilbake - han er veldig veldig glad i god mat og vin . Kan du gi oss noen råd? Har du fått smakssansen tilbake? Vet du om det finnes noen behandling evt for å få smakssansen tilbake etter endt behandling?
hilsen Anne Helene

08 november, 2015 09:56  
Blogger fr.martinsen sa ...

Anne Helene sendte epost også, og fikk svar på den.

17 november, 2015 13:14  

Legg inn en kommentar

Abonner på Legg inn kommentarer [Atom]

<< Startsiden