tirsdag, august 12, 2008

Men jøss da

Her logger jeg meg på jobbvirkeligheten 8.30 som jeg pleier og så ligger det en beskjed på e-posten om at jeg har vunnet en vespa?! Utropstegn er på sin plass.

Dette er ikke noe annet enn en høyst privat opplysning som ikke er satt i noen sammenheng slik at den kan bli artig eller tankevekkende for deg. Slett ikke. Men jaggu er det artig og tankevekkende for meg.

3 Kommentarer:

Anonymous Anonym sa ...

Gratulerer!

Årest sterkeste trafikkinntrykk fra landeveien: To menn + absurd masse bagasje pakket i store svarte plastsekker på en liten italienskregistrert Vespa scooter fra 60-tallet eller deromkring, på vei nordover, like før Trondheim. Tanken på DEN turen fra Italia gjør meg lett svimmel.

...en jeg kjenner kjører forresten en gammel klassisk Vespa han har mekka sjøl..

12 august, 2008 10:40  
Anonymous Anonym sa ...

Dærsken! Gratulerer. Kanskje du må motorisere deg. Dvs. kanskje du blir tvangsmotorisert. Følger det med matchende hjelm?

12 august, 2008 11:16  
Blogger fr.martinsen sa ...

Det er jo en pussighet at det er treningsstudioet jeg har startet på som evt. skulle tvangsmotorisere meg og få meg til å bytte ut gåturen til jobb med en svipp med vespaen.

Nei, jeg tror ikke jeg trenger en vespa, jeg kanskje skal bytte moppeden i et kamera.

Ellers en artig økonomisk tankegang av kollegaen her: du kan jo ikke selge vespaen, den synker sånn i verdi.

Og sjefen som mener jeg bør ha den fordi jeg er en åpenbar vespa girl, men som pynt og trendmarkør blir det vel eksklusivt må jeg si.

12 august, 2008 11:54  

Legg inn en kommentar

Abonner på Legg inn kommentarer [Atom]

<< Startsiden