onsdag, mai 14, 2008

Hvorfor snakker de sånn?

Uten å begrunne det nærmere,
antakelig bare fordi Anne-Kat. Hærland tok jobben som gjesteredaktør i Magasinet, får Dag Solberg seg til å skrive,

Hun avslørte nemlig gjennom denne narcissistiske øvelsen noe vi som har ledd godt og lenge av henne på fredagskvelden helst ikke vil vite; at hun er dyp som et middels fuglebad.

Jaha?

Hva er det som gjør at noen syns de kan felle dommer på den måten? Hvem er han til å bedømme Hærlands motiver og breke om hennes dyphet. Jeg irriterer meg stadig over sånne folk.

"Jeg liker ikke.." er etter min smak en bedre start på en setning enn "Det er dårlig". Begrens kommentarene til det du kan ytre deg om. I tillegg var det da et platt forsøk på en morsomhet.

Hva nå det er

Dyp. Jeg har ikke hørt noen bruke det begrepet siden jeg gikk på ungdomsskolen.

Pål Hivands blogg gjorde meg oppmerksom på elendigheten og hva jeg ellers syns om Magasin-eksperimentet kan du lese her.

Det er sjelden jeg føler trang til å sur-blogge og dette går ikke så bra syns jeg heller, gretten tekst. Lite underholdende. Jeg går ut en tur.

1 Kommentarer:

Anonymous Anonym sa ...

Haha. Næmen så dyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyypt da gitt!
Har hørt noen slenge ut den kommentaren her på HF også. Åh, det er så fint med denne boka. Den er liksom...hva skal jeg si... på flere plan. Hva heter det igjen? Hva er det som liksom sies når man snakker om...dybde? Ja! Dyp var det ja! Akkurat som Forbrytelse og Straff liksom. Den har så mange lag atte... På utsiden en spennende kriminalroman, på innsiden et...ikke si det, jeg har det på tunga... en.... Vent litt, det står på bokomslaget tror jeg... Ja, her er det: på innsiden en dyp, psyokologisk mellommenneskelig skildring.
Nå! Endelig føler jeg meg så...tom?

15 mai, 2008 18:55  

Legg inn en kommentar

Abonner på Legg inn kommentarer [Atom]

<< Startsiden