fredag, juli 22, 2011

Her står jeg

På Gardermoen utland, på til London og Portishead men akkurat nå ville jeg heller vært på jobben og jeg skjønner ikke helt menneskene rundt meg som er uinteressert i nyhetene. Nå skal vi ombord og jeg bøyer meg ned over pc-en igjen og scanner nettaviser og Twitter.
Published with Blogger-droid v1.7.4

2 Kommentarer:

Blogger fr.martinsen sa ...

Jeg står i ankomsten på Heathrow og venter på Charlotte som kommer med et annet fly. Har kjøpt adapter til strøm til mobilen og har lenket meg til ei søyle med strømuttak.

Det er ingen rundt meg med noen interesse av situasjonen i Oslo, jeg vil ha noen å snakke med. Jeg prøvde å innlede en samtale med nabomannen på flyet, men han sa bare: Åja.

Jeg leser nyheter alle steder og leser Twitter, folk har så sterke følelser, mange av dem. Jeg skjønner meg ikke helt på dem. Jeg har en sterk trang til å vite nøyaktig hva som foregår.

22 juli, 2011 20:55  
Blogger fr.martinsen sa ...

Vi har vært inne i nyhetene i hele går kveld og i morges. Vi oppdaterer hverandre, diskuterer. Det er fryktelige situasjoner å tenke på, men jeg føler meg fortsatt svært fremmed for mange av de tårene som gråtes, vi reagerer forskjellig vi mennesker.

Nå har vi spist frokost med pc-en på bordet og nå skal vi gå ut i verden her i London, hente billettene til festivalen i ei bu, gå og se på Tracey Emin, kjøpe et par sokker. Det er planen.

23 juli, 2011 10:56  

Legg inn en kommentar

Abonner på Legg inn kommentarer [Atom]

Linker til dette innlegget:

Opprett en link

<< Startsiden