fredag, oktober 22, 2010

Liksom man hadde

et par unger som skulle spise fredagshygge og så ville man ha skalldyr og tenkte på at det blir gris med reker. Så kunne man tenke seg å sette ungene i badekaret i barnestol av plast og strø reker på plattingen foran og etterpå kunne man dusje ungene og stolen og alt, veldig praktisk.

Så snakker man litt med kolleger da vettu og så har man funnet opp det lett skrånende kjøkkengulvet med sluk. For badet er lite og det ville være synd for barna å spise der alene kanskje. Like greit å slå sammen bad/kjøkkenfunksjonen. Gulvet skal skråne svakt men perfekt ned til en sluk i det ene hjørnet.

Etter måltidene kan mor og far og alle slå på takdusjen og klissete barnehår og majoneshender blir rene og rekeskallet legger seg i en haug over sluket. Og da er det bare å sette på kverna som sender restene ned i komposten.

2 Kommentarer:

Anonymous marianne. sa ...

Veldig praktisk. Lenge før jeg fikk barn tenkte jeg at det kunne jeg ikke ta sjansen på å få, for barn får omgangssyke. De ikke bare kaster opp, men de gjør det på rare steder. Hvis man hadde hatt sluk i hvert rom, ville slike bekymringer blitt mindre kanskje.

Nå skal det sies at denne livslange skrekken har blitt betydelig mindre av å passe på egne syke barn. Perspektivene skifter :)

22 oktober, 2010 18:04  
Blogger fr.martinsen sa ...

Perspektivene forandrer seg, det er sikkert. Men det er merkelig syns jeg hvor konservativt vi innreder hjemmene våre, med sofagruppe foran tv-en, stort foreldresoverom osv. Jeg syns hjemmene har forandret seg lite i forhold til hvordan levemåten vår har det de siste tiårene.

22 oktober, 2010 19:17  

Legg inn en kommentar

Abonner på Legg inn kommentarer [Atom]

<< Startsiden