onsdag, september 29, 2010

Ageism

Pålegget om at voksne ikke skal kle seg som ungdommer for da ser de latterlige ut, som noen som ikke aksepterer at tida går, krampe, pleier irritere meg. Jeg har nevnt det før, men siden det er min blogg gjentar jeg meg hvis jeg vil.

De pleier glemme at de fleste elementene ved dagens mote har vart noen tiår. Jeg har den samme freakete militærbuksa nå som jeg hadde da jeg var 21. Bridget Sojourner på bildet er 72 år.

Many people believe that older people should act and dress a certain way. That they should step back and quiet their voices. Many people don't pay attention to older people at all. It is my belief that creativity, style, and spirit advance with age.

3 Kommentarer:

Anonymous tb sa ...

Tenker med gru på at noen antakelig forventer at jeg skal slutte å like noen tiong og begynne å like andre ting, bare fordi jeg passerer en viss alder. Har aldri likt romkake, og kommer ikke til å begynne med det fordi om jeg passerer 70?! Og kommer neppe til å slutte å like punk og går over til stille samlingsstund med andakt og gitar, som jeg så det skulle være i dag på sykeheimen der mor bor? (Ingen tegn til det ennå i alle fall? Selv om jeg vel, når demens setter inn, kommer til å inistere på å spille Slade på gamlehjemmet.. går man i barndommen så går man i barndommen..)

30 september, 2010 09:02  
Anonymous Anonym sa ...

Da sier vi det sånn.

30 september, 2010 18:12  
Blogger fr.martinsen sa ...

Smoke on the water.
Akkurat sånn blir det.

01 oktober, 2010 18:59  

Legg inn en kommentar

Abonner på Legg inn kommentarer [Atom]

Linker til dette innlegget:

Opprett en link

<< Startsiden