mandag, september 27, 2010

Denne dagen

Denne dagen, i morgen også, skal jeg på jobbseminar, jobbsymposium, jobb-hvadetnåheter når noen skal lede meg og andre i gjengen min i å granske det produktet vi lager, oss selv sort of, og kaste opp nye idéer, de gamle skal kastes over skuldra, alt i gryta skal røres om. Jeg kan ikke fordra det. Jeg kan ikke fordra den tvangen som ligger i at akkurat nå dere, skal vi tenke faensånytt.

Liker jeg ikke å tenke nytt?
Jo.

8 Kommentarer:

Blogger Einar sa ...

Hjertens enig!

Skulle gjerne skrevet noe om kostnadene ved å hyre inn eksterne konsulenter og arrangører til sammenristing, teambuilding, nytenkning, kreativitetsproduksjon og hva det enn måtte være, men kjenner jeg ikke er så velformulert på en mandag morgen.

27 september, 2010 08:53  
Anonymous tb sa ...

HELT enig! Men har problemer med å si det på en diplomatisk måte!

(Vi er ennå inne i en uendelig "oppfølging av arberidsmiljøundersøkelse", som så langt bare har fått meg til å sverge at neste gang det kommer en sånn undersøkelse, så skal jeg i alle fall ikke besvare den..)

27 september, 2010 08:59  
Anonymous Strekker sa ...

Og i morgen skal jeg på en oppsummering av et livsstilsseminar. Jeg kunne ikke være med på det todagers opplegget som jobben la opp til i helga som var. (I helga! Om livsstil! Åh, hvor ironisk. Det er sikkert ingen av kollegene som heller hadde trengt den tiden til en "livsstil" der de kunne være sammen med familien sin de to dagene de ikke er på jobb. Urk.) Under møtet skal jeg visstnok få skritteller og oppskrifter på "lett og lettvinn middagsmat". Jeg har allerede begynt å telle til ti inni meg.
(Dette er vel en litt på siden-irritasjon, men jeg synes det er i samme kvartal som rollespill og nytenkningstvang.)

27 september, 2010 10:34  
Anonymous Kjerstin sa ...

Jeg har i grunnen vært inne på tanken å starte min egen sånn konsulent-bissniss. Jeg forestiller meg at det må være lettjente penger. Men litt tidkrevende er det jo, så jeg tror jeg skal begynne med å skrive selvhjelpsbok. Noen fine bilder, noen visdomsord om positiv tenking og kreativitet, masse luft rundt ordene og en strategisk plassering i bokhandelen, og vips, så renner pengene inn.

27 september, 2010 10:41  
Blogger fr.martinsen sa ...

Takk for all støtte i en vanskelig tid. (logget inn som snarest i matpausen)

27 september, 2010 11:41  
OpenID livetleker sa ...

Når skal vi egentlig høre D18 sammen igjen?

Dagen blir liksom aldri helt den samme uten.

:-) :-)

28 september, 2010 18:02  
Blogger fr.martinsen sa ...

Håper du ikke gir meg opp mens jeg slomser og lar den ene dagen følge den andre der jeg ikke går ned i Møllergata og kjøper ny pc. Det er like før jeg gir meg selv opp. Eller tar meg sammen.

28 september, 2010 19:22  
Blogger Suzy Dahl sa ...

Jeg har hatt hjemmekontor i tusen år. Hele tiden har jeg hatt en viss respekt for alle dem som har holdt på der ute. Med alle sine møter og seminarer og id-kort hengende i buksa (på foreldrefrokost i barnehagen f.eks), fra en krøllete ledning. Da visste man at det måtte være noe spesielt og fantastisk de drev med der inne i korridorene.
Men nå har jeg vært på et sånt seminar - og fy og faen for noe sprøyt. Er det dette dere har drevet med i alle disse årene? Jeg så på de andre kursdeltakerne, noen hadde til og med reist inn fra provinsen og bosatt seg på hotell for å være til stede på dette seminaret. Idet foredragsholderen lente seg fram mot oss med rødt og opphisset ansikt og skrek: Vil dere tjene penger? Vil dere ha det gøy? Og alle ropte Jaaaaa, som de flinke små barnehagebarna vi var. Hjelpe og trøste.

29 september, 2010 22:06  

Legg inn en kommentar

Abonner på Legg inn kommentarer [Atom]

Linker til dette innlegget:

Opprett en link

<< Startsiden