søndag, august 08, 2010

Posisjonsbaserte tjenester10

Hjemme på Olaf Ryes plass igjen, tre kalde øl inne, det er varmt ute. Tilbake fra 6-dagers gåmarsj i Saltfjellet, luftig vid utsikt, kroppslig med svette og mygg og muskler og denne pakken med sunne aprikoser veier 250 g, et kvart kilo, la oss spise den opp. Vi har sunget Jokkelinjer og de Lillos. Nattoget hjem i kalde lakener, nattog er bra.

Har kjøpt grønnsaker og frukt, vasket i kjøleskapet, jeg har lyst til å vaske og rydde og omorganisere, det får jeg som regel når jeg har vært bortreist. Akkurat nå er jeg slapp. Jeg har fri en uke til.

2 Kommentarer:

Anonymous Hege sa ...

Velkommen hjem!

Sånn har jeg det også, - at jeg må rydde og omorganisere, altså. Jeg elsker den første dagen hjemme fra hytta. Alt vi hat tatt hjem flyter utover, den første vaskemaskinen er satt på og jeg er i gang. Deilig.

Den siste ferieuka er aller, aller best!

09 august, 2010 20:53  
Blogger fr.martinsen sa ...

Akkurat nå brenner den gamle yndlingsshortsen min i peisen. Jeg tar et glass vin og tar farvel med den. Den er lappet så mange ganger at den er utlappa.

Jeg prøver å rydde meg ned på bordet, alle utklippene og artiklene jeg tenkte jeg skulle lese grundigere senere, det er nå.

Og så skrubber jeg kassene som jeg har kopper og mat i på kjøkkenet. Jeg har pusset takvinduet for askestøv, så bakpå er jeg.

Men hei. Jeg er med.

09 august, 2010 21:16  

Legg inn en kommentar

Abonner på Legg inn kommentarer [Atom]

Linker til dette innlegget:

Opprett en link

<< Startsiden