torsdag, desember 17, 2009

Akkurat nå 60

Jeg er oppriktig forbauset over at jeg ble nr.3 i Sonitus sin bloggkåring. Og nå håper jeg ikke jeg blir misforstått, for dette er ikke tiggings om skryt og kommer heller ikke av dårlig tro på egen blogg, det er mer det at det jo var så mange som kunne stemme og jeg ikke regnet med å ha noen sjanse blant bloggere med adskillig flere lesere enn meg selv og mer kjente bloggere med flere kommentarer f.eks. Jeg tenker at bloggen min er et sært hjørne for spesielt interesserte. Jeg ble glad altså.

8 Kommentarer:

Anonymous tb sa ...

Også jeg som ikke har stemt, da.. Selv om jeg ville ha gjort det, hvis jeg hadde fått det med meg. Og hvis jeg fortsatt stemte i slike kåringer. Noe jeg har bestemt meg for at jeg ikke gjør. Din blogg er favoritten, siden den er såpass annerledes. Gjerne sær!? Siden jeg lærer noe av å lese den, lærer med et smil, som er den mest motiverende måten å lære på.. Er litt fan av deg/den, på en måte.

Fra å ha lest en hel haug blogger, er jeg nå nede på 4-5, pluss de som skrives av nære familiemedlemmer. Ganske fornøyd med det, i grunnen

18 desember, 2009 14:07  
Blogger fr.martinsen sa ...

Takk. Jeg leser også færre blogger, tror Twitter har tatt over endel av behovet.

Det var ikke sånn avstemming som det har vært før i Tordenbloggen, nå var det 150 (?) aktive bloggere som Tordenbloggjengen har verdsatt før som satte opp lister over de 10 man likte best.

18 desember, 2009 14:54  
Anonymous tb sa ...

Sånn bloggere vurderer blogger- greie, altså?

18 desember, 2009 15:49  
Anonymous EN BLOGG OM KALD KJÆRLIGHET sa ...

Jeg har bare jobbet, redigert og lydlagt og ikke lest blogger på flere måneder. Men var innom og ga én stemme, og syns du fortjener den plassen du fikk, og vel så det!

All grunn til å kose seg med ei god plassering. Og god jul til deg, om du nå feirer eller ikke. Hilsen fra Tromsø og NRK/Sylvi

18 desember, 2009 19:07  
Blogger Børge Skråmestø sa ...

Gratulerer! Bloggen din er deilig og rar.

18 desember, 2009 23:14  
Anonymous ~SerendipityCat~ sa ...

Sært hjørne? Ja, kanskje det. Men det er i så fall et hjørne det er godt å komme til. Bra input, litt annerledes, gir noe å tenke på. Vel fortjent!

19 desember, 2009 09:38  
Blogger Bloggerguy sa ...

Jeg Videoreporter/Bloggerguy er listet opp som nummer to på en liste. Hvem er nå denne torden? Og finnes der noen som helst kriterier. Kuult i alle fall å bli lagt merke til, og for meg er det ekstra kuult å være i selskap med sånne som Fr.Martinsen

21 desember, 2009 17:18  
Blogger fr.martinsen sa ...

Takk alle.
Jeg ferierer, jeg ferierer så langt unna Oslo at vi sier at vi kjøper osloavisene.

21 desember, 2009 23:51  

Legg inn en kommentar

Abonner på Legg inn kommentarer [Atom]

Linker til dette innlegget:

Opprett en link

<< Startsiden