torsdag, oktober 02, 2008

Lenker til saken

Det irriterer meg at Dagbladet (denne gangen) skriver nettsaker uten lenker. I dag starter artikkelen om Lisa Marklund som har en agent (Niclas Salomonsen) som er dømt for mishandling av kjæresten sin (Unni Drougge) med en lang referanse til et innlegg i Aftonbladet.

20 forfattere og journalister stiller spørsmålet: Hvordan kunne du? Men fins det en lenke til dette innlegget? Nei. Vel her er lenken.

Når jeg har anledning til å lese originalinnlegget reagerer jeg på lurvetheten i artikkelen til Dagbladets journalist, Gjermund Jappée. Han nevner bare en dom fra 2001, ikke nyere tilfeller av vold.
Det gjør ikke prinsippene i saken anderledes, men det er en påminnelse om at objektivitet i journalistikken kan være en overflate uten substans.

Den siste lenken jeg vil gi dere er til Unni Drougges blogg.
Jeg følger den og ble svært overrasket over det merkelige tankeinnholdet i en post her om dagen:
"kvinnemishandlere skal man ikke innlate seg med
selv om de har sonet dommen sin."

En drøy påstand og den er ikke gjort nøyere rede for, tenker hun at dette prinsippet gjelder bare denne typen forbryter, hva skal de leve av, merkelig at en voksen kvinne som henne argumenterer så dårlig.

Nåja, jeg går ikke lengre inn i saken,
det var lenkene jeg ville gi dere.

3 Kommentarer:

Blogger Lindkvist sa ...

Det er vel ikke slik at de som står midt oppe i problemene eller har erfaring med dem er de beste til å argumentere eller si noe om dem.

02 oktober, 2008 13:08  
Anonymous Iversen sa ...

Det er så bra at du tar tak i elendig lenkepolitikk!

02 oktober, 2008 13:47  
Blogger fr.martinsen sa ...

lindkvist, nei sant nok. men dog, drougge er 50 år og har god utdannelse og blir kontinuerlig påfylt av kultur så jeg venter meg mer.

iversen, takk. ja fader og, jeg blir daglig sur av å se på det. og bilder også, fatter ikke hvordan det går an å lage nettartikler om en filminnspilling f.eks med ett fotografi? hva er det, burde være bildeparty.

02 oktober, 2008 14:01  

Legg inn en kommentar

Abonner på Legg inn kommentarer [Atom]

Linker til dette innlegget:

Opprett en link

<< Startsiden