onsdag, april 23, 2008

Facebook chattefunksjon

Kult. Facebook har fått chattefunksjon. Kikk nede til høyre på siden hvis du har en. Der kan du også se hvem av kontaktene dine som er logget inn. Det er praktisk.

Jeg er en gammel venn av skype, men der har jeg nesten bare mamma som kontakt. Jeg liker at man kan se hele historikken for samtalene og også få beskjed når den andre skriver.
Det siste får man google talk, ikke det første.

Sånn. Kortere nyheter med analyse fins vel ikke.

7 Kommentarer:

Anonymous Hjorthen sa ...

Fankern, må jeg gjenopplive facebook-profilen min nå da?

23 april, 2008 18:22  
Blogger fr.martinsen sa ...

Ja må du ikke det da? Så kan vi teste. Så kan du legge ned etterpå hvis du vil.

23 april, 2008 18:24  
Anonymous Anonym sa ...

De samme funksjonene og mere til har man på msn. Jeg har chattet mye i sin tid, både via msn og yahoo men kjenner jeg har blitt lei av det. Det oppleves som litt påtrengende når dette vinduet popper opp på skjermen, og ikke syns jeg kommunikasjonsformen er så genial etter at den mistet nyhetens interesse for meg. Men til sitt bruk, og når dine kontakter har samme spilleregler som deg selv (les ikke blir sure hvis man ikke svarer) så har det absolutt en funksjon. Men syns fort det kan bli enerverende...
Anne

23 april, 2008 18:26  
Blogger fr.martinsen sa ...

Jeg liker dem. Men jeg kommuniserer stort sett med de aller nærmeste.

Jeg syns dels det kan være behageligere enn å snakke på tlf, mye enklere enn sms som jeg nesten ikke bruker.

Og jeg liker presisheten i å skrive.

23 april, 2008 18:33  
Anonymous Hjorthen sa ...

Jeg slo av chattefunksjonen på gmail for lenge siden fordi jeg syntes det var litt plagsomt med den boksen som dukket opp akkurat når det passet som minst, først nå i det siste har jeg med forsiktighet dritet meg til å slå den på igjen.

Men egentlig liker jeg godt å kommunisere på det viset, med folk jeg kjenner fra før. Chatterom derimot har mistet all apell for meg. Det er et tilbakelagt stadie i mitt nettliv tror jeg.

Jeg må nok smokke opp Facebooken igjen ja, for å prøve, men ikke fra denne PC'en.

23 april, 2008 21:56  
Blogger fr.martinsen sa ...

Jeg tror jeg kunne bli stresset hvis for mange av de jeg har sendt gmail til hadde chatteprogrammet sitt på, hvis det kom mange henvendelser på den måten.

Dette vet jeg ikke, jeg bare gjetter. Siden jeg er vant til å stort sett bare snakke med noen få nære i den formen føles det privat for meg.

23 april, 2008 22:12  
Blogger Hjorthen sa ...

Ja det var akkurat det som gjorde meg litt stressa. Og selv om det var hyggelig at folk tok kontakt og sånn, så opplevde jeg ofte at det forstyrret i det jeg egentlig holdt på med, så da slo jeg den av.

Nå i det siste har jeg begynt å ha den på, og heller slå den av når jeg ikke gidder å snakke med noen.

23 april, 2008 22:53  

Legg inn en kommentar

Abonner på Legg inn kommentarer [Atom]

<< Startsiden