tirsdag, februar 19, 2008

Visst faen er jeg kjerring

Jeg er så kjerring at jeg blir nervøs av Fjordfittes tagging og til og med smigret og forlater prinsippene mine om å skrive ting som er komplett uforståelig for den som ikke bor og ånder i et bittelite hjørne av internett, alt dette gjør jeg fordi jeg ikke har fått middagsmat ennå det må være derfor og da er jeg helt uberegnelig det kan umulig være noen annen årsak og jeg er å sammenlikne med hun i Notting Hill som har feathers i stedet for hår og som innser at hun kommer til å falle helt gjennom når hun møter Julia Roberts i en leilighet og som det ikke skulle være nok så er det sånn at jeg aldri forstår alt Fjordfitte skriver likevel leser jeg henne hver gang og dette har jeg aldri sagt.

Jeg har ikke gått langt nok i min kjerringhet, jeg har ikke begynt ennå. Jeg skal slutte å farge håret mitt, det skal bli grått.
Ikke farget kult grått fra frisøren, men sånn grått som først er musebrunt og så blir mer og mer fargeløst og så svakt grått.

Jeg skal ha ruller i håret og et chiffongsjerf over det. Jeg skal sitte på en benk i parken og ikke se på søte piker som menn pleier å si de skal når de blir gamle men jeg skal se på Mathias Faldbakken og være usjarmerende og ralle og jeg skal ikke høre på den musikken som er ny og som kommer på by:larm.

Jeg skal høre på Halvdan Sivertsen og dere skal tvinge dere til å elske meg likevel og se hvor kul jeg er innenfor elnettkrøllene mine. Tenk det dere.

13 Kommentarer:

Anonymous Anonym sa ...

Hva er "Notting hill" ....

19 februar, 2008 19:14  
Blogger fr.martinsen sa ...

Det er bare fordi jeg har spist middag at jeg forklarer referansene mine..

19 februar, 2008 19:30  
Anonymous Anonym sa ...

Det er tross alt bedre å sitte på en benk med krøllnåler enn å sove med dem om natten. Det siste gjør jævlig vondt.

Jeg lo så jeg grein av kjerringtesten. (Du er sønnen til Kjartan Fløgstad! Ha!)

19 februar, 2008 20:12  
Blogger fr.martinsen sa ...

Det er skikkelig deilig å le av den 68-ungen den innrømmer jeg, såpass til kjerring er jeg.

Hvor ble forresten tørkehettene av, de som alle kjerringer hadde på slutten av 60-tallet?

19 februar, 2008 20:24  
Blogger Skorpionkvinnen sa ...

Aldri om jeg tror på at du skal høre på Halvdan Sivertsen! Vi kan vel søren meg være kjerringer og høre på Patti Smith og Joni Mitchell likevel!?

19 februar, 2008 20:34  
Anonymous Anonym sa ...

Ah, jeg har ergret meg sånn over det kjerring-memet i flere uker, og ble så glad da jeg leste Fjordfittes post at tærne bare krøllet seg! Nå kan jeg jo ikke si det borte hos henne, siden hun ikke har kommentarfelt, så da sier jeg det her fordi jeg vet at hun leser deg. Når det er sagt så synes jeg heller ikke meme-svaret ditt er den verste revansjen. Hva skal man med tv når det finnes så god satire i bloggebyen :-)

19 februar, 2008 20:55  
Blogger fr.martinsen sa ...

Men skorpionkvinnen, jeg liker jo Halvdan Sivertsen allerede. Sverre nord i verret f.eks. Så her er det ingenting å vente på, kjerringtida er her.

Javisst bharfot, det er Fjordfittas straff, hun må lete rundt i verden for å finne rosen av seg..

19 februar, 2008 21:11  
Blogger Fjordfitte sa ...

fr. martinsen: vel, jeg skjønte ikke helt om du ble fornøyd eller misfornøyd, så la meg understreke at jeg ikke er enig i at du er kjerring (elnettt eller ikke)

bharfot: thnx!

19 februar, 2008 23:59  
Blogger fr.martinsen sa ...

Jeg ble fornøyd, men strener mot elnett. Gjør vi ikke begge?

20 februar, 2008 00:22  
Anonymous Anonym sa ...

Jeg har blitt tagget med både kjerringmeme og gubbememe og har litt dårlig samvittighet for at jeg ikke har tatt i mot stafettpinnen. Men jeg synes altså memer er gørr kjedelig, gidder sjelden eller aldri lese dem, og da blir det vel til at jeg ikke gidder å svare på dem heller.

Er det forresten noen som leser disse memene i det hele tatt?

Ja...jeg leste Fjordfitte sitt da, og fant ut at jeg helt klart var i grenseland for å være kjerring. Det vil jeg på det sterkeste motsette meg. Bortsett fra det syntes jeg det tok tempen på bloggsfæren slik den har blitt på en strålende måte!

20 februar, 2008 01:16  
Blogger fr.martinsen sa ...

Det er mye man kan ha litt dårlig samvittighet for.

Jeg f.eks for alle de som har kjerringtestet seg med godt humør og nå har meg stående med kjøttøks bak skuldra.

Og jada, jeg leser kjerringmemer jeg. Men ikke gubbe.

Fjordfitte skriver morsomt om deler av det bittelille hjørnet av internett som vi ikke må glemme bare er et busstopp nærmest, og om en hel del andre ting.

Ikke synke ned i bloggrevygjørme nå. Det fins andre lesere her også, aldri mer intern er mottoet fra nå av.

20 februar, 2008 08:18  
Anonymous Anonym sa ...

Aldri mer intern er et nydelig motto. Jeg legger det på minne og skal virkelig prøve. Både på det og på å styre unna konflikter mens jeg venter på bussen...

20 februar, 2008 10:38  
Blogger Anathema sa ...

Jeg leste også Fjordfittes kjerringtest og følte meg sørgelig truffet av den første halvparten av testen - særlig av hennes avstandstagen til Smiley og kjøkkensakene mine - samt hennes introduksjon av noen andre, mer politisk korrekte kjøkkensaker som jeg tydeligvis har gått glipp av - noe fransk, grått salt eller noe i den duren.

Så jeg får vel bare konkludere med at jeg er en kjerring - og det er kanskje ikke så verst?

Men ellers ser jeg ikke helt sammenhengen mellom å ha matolje på utstilling og like å kritisere hvordan andre kvinner går kledd? Any takers?

http://anathemablog.blogspot.com/2008/02/smil-til-verden-og-verden-ler-av-deg.html

20 februar, 2008 23:50  

Legg inn en kommentar

Abonner på Legg inn kommentarer [Atom]

<< Startsiden