mandag, juli 25, 2011

Du kan ikke stole på Chess i en krise

Jeg har betalt mobilregningene mine presist, helt grei kunde. Men så er jeg i London og situasjonen i Norge gjør at jeg trenger å bruke nettet via mobilen min i en helt annen grad enn hva jeg vanligvis ville gjort eller kunne forutsett at jeg ville ønske meg.

Jeg får sms av Chess om at jeg har nådd grensen for bruk av mobilt nett i utlandet, vil jeg øke grensen? Ja, det vil jeg. Jeg får sms om at grensen er økt. Den tredje gangen jeg sier at jeg vil øke grensen får jeg også beskjed om at det er i orden, men nettet virker ikke likevel. Så går det et døgn og jeg får ny sms, hvis jeg ikke betaler regningen øyeblikkelig vil abonnementet mitt bli slettet.

Så hvis jeg nå ikke hadde hatt tilgang på internett på annet vis der jeg var og kunne gått inn og betalt de kronene det var snakk om, så hadde Chess avstengt meg fra å betale regningen og opprettholde tilgangen til nettet. Beløpet er betalt, jeg får fortsatt ikke tilgang til nett, det kan ta dager er beskjeden.

Det kan være verdt å være oppmerksom på, og når jeg kommer hjem vil jeg vurdere kundeforholdet mitt på nytt.

2 Kommentarer:

Anonymous Johanne sa ...

Så utrolig irriterende! Er på mobilnett hele tiden nå pga det grusomme som har skjedd, kan bare forestille meg hvor sykt frustrerende det må være å ikke få tilgang!

26 juli, 2011 00:02  
Blogger fr.martinsen sa ...

Fryktelig irriterende. De har ikke svart meg heller, jeg sendte denne på twitterlenke til dem. Svært dårlig service og jeg syns folk skal vite det. Plutselig står man der.

27 juli, 2011 23:24  

Legg inn en kommentar

Abonner på Legg inn kommentarer [Atom]

<< Startsiden