onsdag, mai 04, 2011

Puss og spy 5

Siste Puss-og-Spy-innlegget. En miniserie som fikk de laveste treffresultatene noensinne i bloggen.

Når jeg legger ut en lenke til en bloggpost på Twitter så har jeg et redskap som viser meg hvor mange som klikker på den. Jeg treffer ofte ganske godt når jeg gjetter på hvordan en lenke går, det gjorde jeg ikke her. På en av lenkene klikket ingen, tidenes desidert dårligste resultat

Nåvel

Jeg skulle bare avslutte historien om Caterina med et ferskt bilde fra søndag.


Vi var i Siena og gikk i den kirka der det inntørkede hodet hennes skulle stå. Det var ikke der, bare to tynne fingerledd var på plass. Fordi det var feiring i byen av jubileet for kanoniseringen av Caterina hadde noen tatt med seg glassboksen med hodet og gått i prosesjon til den store katedralen der det skulle stå den uka festen varte. Det er dette bildet er av, det var ikke lov til å gå nærmere.

5 Kommentarer:

Anonymous Anonym sa ...

Det er ikke kvantiteten det handler om, vettu. Det handler om kvalitet. Jeg er jo her og følger med på avhugde huer, grøsser og fryder meg!

05 mai, 2011 19:23  
Blogger fr.martinsen sa ...

Det er sant, du er jo her og følger med. Det er godt å vite.

05 mai, 2011 20:38  
Anonymous Hjorthen sa ...

Men er det en tendens til at det er færre som klikker på Twitter-linker, eller er det bare meg de ikke klikker på lenger?

08 mai, 2011 12:03  
Blogger fr.martinsen sa ...

Det er nok bare deg, ha ha. Det kan tenkes sommeren har slått til, det pleier den jo?

08 mai, 2011 20:26  
Blogger fr.martinsen sa ...

Ikke akkurat dette tilfellet var det åpenbart titlene, jeg sendte jo av gårde fem av dem. De var ikke poppis. Og så puss og spy som er så interessevekkende.

08 mai, 2011 20:28  

Legg inn en kommentar

Abonner på Legg inn kommentarer [Atom]

<< Startsiden