mandag, desember 13, 2010

The D2-way, in the movies?

Vi har, når jeg tenker over det nå, bare gjort ting i dag som har stått eller kunne stått i D2. Det var ikke sånn det kjentes ut mens vi gjorde det, det er ingen som svetter i D2 eller driller for å sette opp en lettvegg mens jeg ser på utstillingen. Det var en super dag likevel, bare et øyeblikk helt mot slutten da vi sto inne i en italiensk butikk med meierilukt som solgte ost og skinke og julekaker og jeg pekte og smakte og nikket og smilte kjentes det som vi var på film.


utstillingen om hagebruk i New York fikk jeg lyst til å henge en blomsterkasse ut av takvinduet. Gulrøtter, tenk på hvor mye lys de ville få på taket. Jeg har skrevet det opp i almanakken min at jeg skal gjøre det. Jeg skal det!

nye-dingse-utstillingen til Wired hadde de sånne ting som D2 lager notis med bilde på hele tiden, jeg sto og tenkte på om broren min ville blitt glad hvis jeg kjøpte ham snebriller med gps og kamera sånn at han kan se tilbake på turen i hd i etterkant og samtidig vite nøyaktig hvor han var posisjonsmessig. Det ville han kanskje, for broren min er opptatt av hvilken lengde- og breddegrad han er på, men jeg kom heldigvis på at det ville tatt noe av sjarmen vekk ved fjellturene hvis han skulle gått kontinuerlig med snebriller på seg.


Det var et filmøyeblikk til forresten, det var i den italienske kakebutikken. For assosiasjonenes skyld fikk den lille kaka også bli med i kakepakka, cannolien, gode gamle leave the gun, take the cannolies, før vi gikk ut i regnet, i mørket, i gatene med damp som kom opp av kumlokkene fakta faen.

6 Kommentarer:

Blogger Suzy Dahl sa ...

Jeg sitter her og drømmer om New York. Christmas in New York. Og nynner på den beste julesangen: http://www.youtube.com/watch?v=NrAwK9juhhY

13 desember, 2010 08:26  
Blogger Kathleen sa ...

Hagebruk i NY. Hva kan det være?

13 desember, 2010 08:59  
Blogger fr.martinsen sa ...

Hagebruk i New York er en bevegelse som tar i bruk takterrasser, tomme jorder, bakhager og gresshjørner til lokal dyrking av grønnsaker. Du finner mer her.

Fairytale of New York, Suzy Dahl, fikk meg til å huske på denne saken.

13 desember, 2010 21:40  
Blogger Suzy Dahl sa ...

Haha! I fjor var jeg på julekonsert med det største barnet, og alle ungdommene sto der opp på scenen og sang
You scumbag, you maggot
You cheap lousy faggot

og alle foreldrene og søsknene klappet.
Spørs om de hadde klappet like mye hvis man hadde sunget det på norsk.

13 desember, 2010 23:09  
Anonymous Anonym sa ...

kinnbacon=guanciale på italiensk. Har spist det mange ganger i pasta i Italia. Speket med salt og pepper og er mørere men sterkere i smaken enn pancetta.
Skriv mer om måltidene,elsker det, og gjerne om NY kelnere.
Fikk bakoversveis da jeg var der for mange år siden fordi jeg ikke kunne noe om tipsing og ble utskjelt. Er det sånn fortsatt?
Kebbe

13 desember, 2010 23:40  
Blogger fr.martinsen sa ...

Hva du vet om bacon. Jeg ante ingenting om dette. Det var bacon fra en tredje del på kroppen til grisen også, men jeg husker ikke hvilken del det var.

Ok, det skal komme mer matstoff etterhvert, hvis jeg nå finner noe vettig å si, vi har i alle fall en god del restauranter på lista. Og nå diskuterer vi om vi skal på den beste pizzarestauranten, en japansk eller en baskisk i kveld, de har alt her!

14 desember, 2010 00:01  

Legg inn en kommentar

Abonner på Legg inn kommentarer [Atom]

<< Startsiden