onsdag, april 29, 2009

Dagsnytt18

I dag twitret en fra NRK meg, de vil lage en liten sak på intern-nettet på P2-los-prosjektet vårt. Jeg satte meg ned og prøvde å tenke gjennom hva slags greie dette er, hva gjør vi egentlig. Du må gjerne slenge inn en kommentar på det også hvis du har tanker.

Men altså, Dagsnytt18 i dag. Er vi ferdige med svine-influensaen? Ikke jeg egentlig, men i dag har det vel dabbet litt av. Hva har egentlig skjedd i nyhetene i dag? Jeg har ikke vært helt med.
Klikk deg inn i direkte-småpraten og bli med.

Første spørsmål: Hvilke saker tror vi på i dag? Håper?
Situasjon: hjemme, har spist sushi, må lage te.

4 Kommentarer:

Anonymous inj sa ...

Hei
Her kommer noen tanker fra meg mht hvorfor jeg synes CIL er moro:

Jeg mener at å kjøre CIL til nyhetssendingene osv, blir en slags brukernes eget "Nytt på Nytt" - man lærer litt av DN 18, litt av de andre inne på CIL også er det mye humor og tulleting som er en viktig ingrediens (akkurat som nytt på nytt) det er gøy å sjekke om man har fulgt med i nyhetsbildet, om man mener det samme som andre eller ikke, og det er moro å henge seg opp i ting som hårsveis, klær, talemåte, og snakke om folk leverer eller ikke..

For meg som har flyttet fra oslo til bygda, og derfor ikke har den samme tilgangen til venner som før(da satt vi i sofaen og skravlet og diskuterte oss gjennom nyheter og aktualitetsprogram) så er CIL en ypperlig mulighet til å fortsette med dette. Jeg mener det er veldig demokratisk mht ikke bundet til geografi, økonomi osv. det problematiske demokratisk sett er info-gapet - mellom de som behersker og de som ikke behersker disse nye kanalene.

Jeg synes også at det som er bra er at fellesskapet regulerer hverandre, men det er avhengig av en god vert som klarer å inkludere alle og styre litt meninger/debatt på en behagelig måte. Synes du er veldig flink til nettopp det.

29 april, 2009 18:29  
Anonymous Hjorthen sa ...

Jeg synes det er ufint at Dax18 kræsjer med barne-TV, slik at jeg ikke får være med så ofte som jeg kunne tenke meg!

29 april, 2009 23:21  
Blogger fr.martinsen sa ...

Hjorten. Du kan lure ungen din til å tro at barne-tv begynner 17.30 ved dvd-trikset. Så kan han spise brødskive mens du ser på d18.

Hei inj,
takk. Jeg prøver å verte så godt jeg kan. Jeg er opptatt av at det ikke skal føles så skummelt å kaste seg ut i det for første gang. Det er nok lett å tro at vi kjenner hverandre når vi taster for fullt der inne, men slik er det jo ikke (nesten ikke i alle fall)

30 april, 2009 10:17  
Anonymous Mistermais sa ...

Jeg synes også du er en god vertinne, fr martinsen. Jeg aner ikke hvem du er og heller ikke hvem de andre er, men det gjør absolutt ingenting.

30 april, 2009 10:32  

Legg inn en kommentar

Abonner på Legg inn kommentarer [Atom]

<< Startsiden