søndag, august 10, 2008

Scout Niblett

I dag vil jeg være Scout Niblett. Jeg vil stå på en liten scene i en liten klubb og være henne mens jeg synger, spiller og sparker Nevada, en fin sang med en kontant aggresjon.

I det minste ville jeg vært på en klubb og danset til den sangen og det skulle vært natt. Men det er formiddag i huset mitt og jeg har vært og trent i stedet så det er ikke Scout Niblett jeg er i dag.Her synger Scout Niblett selv to sanger mens hun går opp en trapp og så kommer inn i et rom til vennene sine.

Når jeg liker noen vil jeg gjerne se hvordan de uttrykker seg i intervjuer også, så her et hun, selv om det er noen sekunder bare tværet ut i en dårlig redigert 4-minutters-snutt.

Jeg oppdaget Scout Niblett på Daniel Johnston-konserten på Rockefeller i forrige måned.


Wiki på Scout Niblett.
Scout Nibletts side, men ikke så oppdatert.

2 Kommentarer:

Blogger Amos Keppler sa ...

Små spillesteder er SÅ mye bedre enn de enorme konserthallene eller fotballbanene der man knapt kan se og slett ikke føle artisten.

10 august, 2008 15:50  
Blogger fr.martinsen sa ...

Ja det er lenge siden noen fristet meg på en fotballbane, eller Valle Hovin. Rockefeller er mitt sted, det er stort men jeg står alltid foran til høyre, verdens beste sted. Tett på scenen. Kort bak til ny øl, lettere å gå til ny øl enn på Sentrum Scene. Men mindre steder enn Rockefeller er enda bedre, Fabrikken, Blå, Parkteatret.

10 august, 2008 17:38  

Legg inn en kommentar

Abonner på Legg inn kommentarer [Atom]

<< Startsiden